Vztah se zadaným mužem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #337590 23.12.2015 14:10

Ahoj holky,
tak už si jdu zase pro radu. Začala jsem si se zadaným. Já vím, jsem hloupá. Vždycky mezi námi byla chemie a já do toho šla ještě před tím, než jsem tušila, že přítelkyni má (myslela jsem si, že se rozešli, což byla pravda, ale vrátili se k sobě).
Nějak vůbec nevím, jestli se od toho dá čekat něco dobrýho? Jsou spolu asi 4 roky, on se s ní relativně nedávno rozešel, ale ona se psychicky zhroutila a z lítosti se k ní vrátil...Jinak na ní dost peče, vytáhla jsem z něj, že jí vlastně neviděl od doby, co to spolu táhnem, protože přes týden je ve škole a on zas o víkendu hraje na koncertech nebo je se mnou. Trochu mě to naštvalo, doufala jsem, že by se to třeba někam mohlo posunout. Možná jsem tak naivní, ale mám pocit, že se do mě zamiloval. Vlastně je to oboustranný. Sice nemáme zas tolik času se vidět, ale když už, je to... úžasný. Pořád se mazlí, je to docela stydlín, takže se sexem se muselo chvíli počkat a vždycky když se loučíme, je vidět, jak ho ta celá situace žere... Já doufala, že se na něj citově neupnu, bohužel jsem se do něj zabouchla naprosto neskutečnym způsobem. Od pondělí jsem cítila z jeho strany mírné napětí, včera jsme spolu strávili večer a dozvěděla jsem se, že v pondělí viděl tu svou. Prý vůbec neví, co má dělat, protože s ní nechce být, ale nechce jí kazit svátky, prý se mu rozbrečela, že se jí sype celej život + zkouškový atd. Vážně nevím co dělat... Sedět a čekat se mi nechce. Mám mu dát ultimátum? Nebo čas, netlačit na pilu, nepitvat se v tom? Poslední dobou to skoro pokaždý řešíme, protože na mě vidí, jak jsem smutná... Jen se mi úplně nelíbí představa, že by to takhle mělo trvat věčně.

  • 23.12.2015 19:21:44 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Za sebe můžu říct, že z takového vztahu bych vycouvala. Za prvé bych se nechtěla o chlapa s nikým dělit a za druhé, co nechceš aby činili tobě, nedělej ty jiným. Když jedeš vlakem, taky musíš přestoupit na zastávce a neskáčeš z vlaku do vlaku. Ať si nejdříve vyřeší minulost, pak teprve ať začne něco nového...
    Hodně štěstí ;-)

  • S chlapem, ktery to "tahne na dvou stranach" bych nebyla nikdy. Nejsem zadna nahrada a mam svou hrdost. Copak ty ne? Jak vis, ze se jeho "partnerka" opravdu zhroutila a je s ni z litosti? Jak vis, ze s ni taky nespi? Nebo ti to nevadi? Ultimatum mu dej, at si nejprve vyresi minulost a pak teprve zacina dalsi vztah. Je to hnusny jak to tahne na obe strany.

  • Ano, asi bych mu opravdu dala ultimatum, s tím, že mu dáváš čas a klid na rozmyšlenou, ať se do určité doby rozhodne...

  • Ultimátum je asi silné slovo, ale řekla bych mu to tak, že nemáš svědomí na to chodit se zadaným a ať si nejdřív vyřeší předchozí vztah. Do té doby jen kamarádství. Jestli ale slavíte Vánoce, tak dneska ani zítra bych to neřešila (o těch pár dní už se to nezblázní a vytasit to zrovna teď by bylo trochu pod pás).
    Když mě přítel zval poprvé na rande, byli jsme v podstatě ve stejné situaci. Taky jsem mu tenkrát řekla, ať si nejdřív vyřeší co má a pak se můžeme bavit... teď to bude tři půl roku, co jsme spolu a myslím, že se mi tenhle přístup docela vyplatil ;-) Tak hodně štěstí.

  • mému manželovi taky jeho exka nějakou dobu dělala scény a zavírala se v koupelně s nožem.
    je ale na chlapovi, zda se k tomu postaví (a vzhledem k tomu, že u většiny ženských je to jen manifestace a snaha upoutat a nikdy by to neudělaly), tak ty vztahy se musí utnout nekompromisně. jde o to, jestli na to ten tvůj chlap má, nebo se od ní nechá vydírat a toto vydírání stupnovat až kdo ví kam.
    jinak mně jeho exka dokonce psala dost nepěkný mail po tom, co jí se s ní rozešel ... dneska je už i ona spokojená, má svoji rodinu a je klid.

  • Jako bych cetla svoji zkusenost pres kopirak! A vim,jak je tezke to nejak resit. Ja to resila 5 let. Schazeli jsme se a rozchazeli,stridave byl se mnou, "s byvalou" (se kterou je dodnes),s obema...a ja ho furt milovala. Nakonec jsem se z toho dostala az diky nekomu,kdo me natolik miloval,ze jsem i ja konečně otevrela oci (ackoliv i jeho jsem malem opustila a vratila se k tomu prvnimu)
    a pochopila,ze skutecna laska neni o te chemii,co me 5 let drzela,ale v necem jinem.
    Promin za slohovku,ale chtela jsem,abys videla,ze v tom nejsi sama. Pokud se s ni nerozejde,rozejdi se s nim ty. A pokud se s ni rozejde,trvej na nejake dobe,ze vy dva spolu nebudete chodit,ze potrebuje cas na srovnani a ze pokud i pote bude citit,ze chce byt s tebou,budes s nim rada.
    Je strasne tezke na necem takovem trvat,kdyz ho milujes,ale jinak se v tom muzes motat roky(znam i holky,co jsou v tom 8 a 15 let....)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist