Vztah se dvěma muži

Otázku položila: Anonymní uživatelka #349279 9.3.2016 17:46

Zdravím všechny slečny/dámy,
už jsem si si sem nepřišla dlouho pro radu :D. Nicméně jí teď potřebuju jako sůl... Jde o to, že jsem se zamilovala do dvou můžu. Oba dva jsem poznala přes internet, začala jsem si s nimi psát ve stejnou dobu a přibližně ve stejnou dobu je i poznala. Nějak jsem to neřešila, přišlo mi nepravdpodobné, že bych si s oběma mohla sednout, oni se do mě zamilovali a já to opětovala...Stalo se. Jsem v koncích. Oba dva jsou diametrálně odlišní, ale každý má "něco".
Oba dva jsou velmi pohlední, neskutečně mě přitahují... Ač vím, že jsem to dělat neměla, s oběma jsem se se vyspala. S prvním, leč mě neskutečně přitahuje, je sex neskutečná nuda, s druhým je to super.
První, říkejme mu třeba Tomáš, je neskutečně hodný, citlivý, hodně ventiluje svoje pocity, dlouho neměl přítelkyni - možná z toho důvodu je hrozně hrrr, neustále se chce vidět, kupuje mi dárečky, zve mě, chtěl mě představit svým kamarádům, posílal mi dokonce i žádost o vztah na fb, což mě vyděsilo hodně... A završil to tím, když mi po 14 dnech, co jsme se znali, řekl, že mě miluje. Jinak se s ním cítím uvolněně, je to hodnej chlap, ale je evidentní i z popisu jeho minulosti, že s sebou nechá trochu orat.
Druhý, říkejme mu Michal, je také velmi pozorný, ví, jak se k dámě chovat a upřímný. Je spíš uzavřenější, ale na nic nespěchá. Řekl mi, že mu na mě záleží, ale je v tomhle ohledu stejně jako já spíš opatrný a tradiční, chce na všechno jít postupně a nedělat ukvapené závěry. Obecně povahově, ale i v zájmech jsem si s ním podobná mnohem víc než s Tomášem. Na druhou stranu, bydlí ode mne 60 km, což není sice kdovíjaká dálka zase, ale samozřejmě je to jiné než s Tomášem, se kterým se klidně můžu vidět obden, když na to přijde.
Vím, je to moje rozhodnutí, ale ráda bych slyšela nějaký nezávislý názor... První chlap sice sex nic moc, vadí mi jeho ukvapenost, ale zase z něj cítím velkou jistotu, s druhým si sice rozumím víc povahově, shodneme se na zálibách i důležitých věcech, ale nemůžeme se tolik vidět, takže ho samozřejmě tolik neznám a i když se chová tak, že mu na mě opravdu záleží, není tam ta jistota ještě taková.
Nejhorší je, že pokaždý, když už se přikloním k jednomu, začnu podvědomě obhajovat toho druhýho, že má tohle a tamto, co se mi líbí a má to pro mě i ve vztahu svoje místo. Chtěla bych je oba více poznat a pak se teprve rozhodnout, ale přijde mi to hnusné, protože cítím, že oba dva hledají vážný vztah a cítím, že mě podvědomě chtějí brát jako svou přítelkyni... Jinak tedy momentálně nesexuju ani s jedním, dokud to nevyřeším, ale samozřejmě je to teď nápadné, když už k tomu s oběma došlo, takže úplně nevím, jak z toho vybruslit.
Děkuju všem, co to dočetli až do konce a případně zkusí poradit :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Prepac, ale podla mna ani jeden. Bola doba, ked som sa nemohla rozhodnut medzi dvoma chlapcami, ale akonahle som spoznala tretieho, tak som vedela, ze jeho chcem a nenapadlo ma vobec akekolvek rozhodovanie. Nepochybujem, ze mas oboch rada, ale podla mna ani jeden nie je "ten pravy". Davas do toho vela rozumu, to je na zblaznenie, lebo rozmyslat mozes kolko chces, ale vztah je o niecom,co sa neda povedat a vysvetlit....z niekym to proste ide samo a neda sa to rozumovo vysvetlit. Ja by som si ich nechala ako kamaratov, co uz je dost tazke, ked si s nimi oboma spala....rozhodnutie je na tebe, drz sa

  • chlapa ktery je ukvapenej, za 14 dni te miluje a posila zadost o vztah, ktery se zkratka chova jako pes svoji panicky a jeste to s nim v posteli stoji na prd? Nebrat!!

    Precti si jeste jednou cos napsala a odpoved mas jasnou .) já to z toho tedy vidím na první pohled..
    Kazdopadne podle me take lepsi poznat někoho 3 ho.. Protoze jinak se podvedome budes stale vracet k temhle dvema

  • To je těžké...
    Pokud ti oba sedí tak nějak povahově a nikdo ZATÍM nemá nic, co by ti u něj vadilo, vyber si toho, kdo tě víc fyzicky přitahuje.
    Ale rozhodni se rychle, abys pak neztratila oba. ;)

  • A mne připadá, že sem to v tomhle znění už zde tak před půl rokem viděla...8-.

  • sisterrys9.3.2016 18:51

    Já bych šla toho, s kterým si víc rozumíš. Podle mých zkušeností je ve vztahu nejdůležitější mít stejný pohled na svět. Na druhém místě je ochota pro toho druhého něco obětovat.
    Je fakt škoda, že je neznáš blíž a nejspíš jsi nenašla ani na jednom žádné vážné chyby, ty by byly taky dobrým kritériem.
    Holt to musíš risknout. Ale tak jak je popisuješ, myslím, že neuděláš chybu ani s jedním.

  • sono210.3.2016 9:44

    Myslím si, že by si mala začať od seba. Spať s dvoma mužmi byť do nich zamilovaná a nevediet si vybrať:-o
    Budes asi komplikovaný človek. Ti príde normálne čo robíš?

  • Já bych ti teda taky radila počkat na někoho, z koho budeš od začátku hotová. :) Protože když se teď dáš s někým z nich dohromady jen proto, že si myslíš, že už by ses "měla usadit", co když časem potkáš někoho, z koho si sedneš hned na zadek a zamiluješ se do něj? Pak akorát ublížíš tomu, se kterým by ses teď dala dohromady. A kdybys už měla rodinu, bylo by to ještě horší. Takže s obouma buď klidně kamarádka, ale neber je...
    A ještě jen taková malá poznámka k tomu sexu. První sex s mým současným partnerem byl fakt nic moc. Nebylo to, že by mu to nešlo, ale byl unavenej, nervózní, dlouho bez sexu, záleželo mu na mě, atd... Já už ho v tu dobu milovala, takže jsem to neřešila. Teď jsme spolu dva roky a musím říct, že lepší sex jsem s nikým nezažila. A vášnivější. Furt máme chvilky, kdy se "musíme mít hned teď". On mě neskutečně vzrušuje, já jeho, prostě dokonalý. A podle prvního sexu bych to nikdy neřekla...
    Tak jen, aby ses tím poprvé moc neřídila...může to dopadnout úplně jinak. :) Taky člověk, se kterým byl první sex super, může být za pár měsíců najednou nudnej...

  • No já si zase netroufnu říct který je ten pro tebe. Jen bych řekla, že sex se dá naučit. A 60 km není překážka. Měla jsem přítele co byl 150 km daleko, viděli jsme se jen ob víkend a fungovalo nám to 3 roky. Takže bych se řídila srdcem ;-) a rozumem. :-D

  • bibinuska9.3.2016 23:20

    Prvního bych nechala plavat,cítím z toho nudu.možná se bojíš být sama..sex se sice dá naučit, ale že by tě začal víc bavit,tomu nevěřím. Chybí mi u tebe odvaha něco risknout,moc probíráš pro a proti,tak to prostě v životě nefunguje.kdo se bojí, sere v síni, promiň.možná přijde i třetí, ale ten druhý nevypadá zle a vzdálenost je OK,pokud stojí za to..držím palce

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist