Vztah po střední

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421667 27.12.2019 20:17

Zdravím, myslíte si že vydrží vztahy po střední škole? Podle mě hodně záleží na lidech, jak si budou věřit. Právě toto řešíme s přítelem tak mě zajímá váš názor.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • interstellar27.12.2019 20:31

    Hodně záleží na tom, jestli budete studovat ve stejném městě nebo se rozlítnete. Moc bych si iluze nedělala, ale znám i páry, kterým to vydrželo i od střední doteď (cca 15-20 let).

  • HaSha28.12.2019 10:11

    Myslím, že většině to nevyjde a zůstane to jako ta vzpomínková první láska. Měla jsem ale spolužačku a spolužáka ze třídy na gymplu, kteří spolu ve druháku začali chodit, a letos se vzali. Jedna moje kamarádka taky s manželem chodila od svých 16. Takže zvládnout se to dá. Myslím, že hodně záleží na tom, jak moc se vidí v budoucnu, jestli se zkusí sestěhovat, jestli jdou na stejnou VŠ, nebo se odebere každý do jiného kouta republiky... rozhodně vztah nezůstane stejný, někam se posune a je jen na lidech, kam to bude.

  • Asimka28.12.2019 12:05

    My jsme spolu od střední, letos to bude 10 let, od mých 17ti :) byl o ročník výše, ale bydleli jsme ve stejnym městě..takže předpokládám, že to musela být silná náklonnost, když nám to vydrželo :D on šel pak na vejšku, já rok po něm, dokonce taky do stejnýho města, takže jsme občas z vejšky dojížděli spolu domů, no a ted už spolu 5 let bydlíme v našem rodném městě a máme skoro dvouletý dítko :D ...jestli ti lidé k sobě patří, tak si tu cestu vždycky najdou, bez ohledu na překážky :) takže asi tak

  • S mým chlapem jsme spolu 12let. Od střední školy a to byl vztah na dálku se 130km od sebe. Šla jsem na vysokou 200 km od něj a vydrželo to. Dnes spolu žijeme, máme dítě a chystáme svatbu. Pokud to vydržet má, tak to vydrží. I mé kamarádky si vzaly první lásky ze střední.

  • Souhlasim s vyse napsaným. Je to individualni a myslim ze kdyz nezkusis, nevis. Pokud byste se meli vazne hodne radi, tak tohle ted neresite a nechate cas aby ukazal.. ;)

  • buccaneerka227.12.2019 22:34

    Mám kamarádku, která chodila s manželem od svých 15 let, jemu bylo tehdy už 24. Chodili spolu celý její gympl, potom odjela na pět let na VŠ přes 100 km daleko, ve čtvrtém ročníku se za něj vdala a teď je jí 32 a mají spolu 4 děti. Takže jo - může to vyjít, ale je to jedna z celé naší třídy, ne-li z celého ročníku na gymplu, o které vím, že to vydrželo.
    O více lidech vím, že spolu chodili třeba 7-9 let a než se stihli vzít, tak se rozešli.

  • Bráchova první partnerka je spolužačka že střední. Jsou spolu přes 10 let, jsou manželé, mají děti.
    Čili vydržet to může.

  • Mně osobně takový vztah nevydržel. Přítel odešel studovat do vzdáleného města, viděli jsme se jen o víkendu a bylo to prostě málo ve srovnání s tím, že na střední jsme se viděli několikrát denně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist