Vztah nebo sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #68928 23.9.2012 15:05

Ahoj holky. Možná mě teď odsoudíte,ale musím to risknout.
Před několika měsíci jsem se při zahraniční služební cestě potkala s kolegou, kterého už pár let znám a nějak se stalo, že jsme si spolu začali. Když se pak po několika týdnech vracel domů, ukončil to se mnou s tím, že nechce přijít o manželku a o to co má doma (je ženatý dva roky, bezdětný). Nebylo to jen o se Dost to bolelo,ale v podstatě jsem to od začátku čekala, že to tak dopadne.
Před pár dny mi začal zase psát, po ccai dvou měsících mlčení, a já podlehla a opět jsme se několikrát sešli. Nemám z toho pocit, že by šlo jen o sex. Ale nemám ani pocit, že chce vztah. A opět jsem v bludném kruhu a nevím co dál. Mám ho ráda,ale hodně mi ublížil a já se teď bojím, že se situace bude opakovat. Dávat mu nůž na krk nebo se ho ptát co bude,taky nechci.Ale nechci ani sedět doma a přemýšlet o co jde.
Jen nevím jak poznat, že z jeho strany jsou v tom také city. To by mi momentálně stačilo.

Koukám, že mi utekl kus věty.
Nebylo to jen o sexu, chodili jsme spolu na procházky, kino, prostě bylo nám spolu dobře. A i on sám mi řekl, že to pro něj nebyl jen sex, že u mě našel to co doma nemá.

Holky, děkuju za názory.
Já ho mám ráda, hodně ho mám ráda a chtěla bych být s ním. Není mi už náct a chtěla bych nějaký vztah. Ale tak nějak vnitřně cítím, to co jste tu napsaly. Že mě má jen jako hračku a že z toho nic nebude. :-(
Na manželku se ho neptám, nepátrám po tom jaké to má doma, ale nemám pocit, že by to bylo tak strašné, že by se chtěl rozvést.
Chlapi holt asi opravdu dokážou fungovat ve dvou vztazích a možná nás opravdu má každou svým způsobem rád,ale se mnou to asi fakt nemá budoucnost.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud je ženatý,tak takhle budeš sama sedávat celé roky a přemýšlet a mít nějaký pocit. A on si jen občas z nudy domácího krbu odskočí se trochu uvolnit a vyvětrat. A pořád dokola.......

  • Jo Bonty má pravdu. Jsi mu jen holka pro zábavu. Chlapi strašně neradi něco mění, takže pro něj je pohodlné mít doma manželku a veškerý servis, a u tebe občasné povyražení. Byť s procházkou, kinem, večeří.... to tomu jen prospěje, protože si s tebou i popovídá (doma s manželkou se většinou řeší "provozní" řeči o penězích,domácnosti atd.)
    A city? svým způsobem tě má jistě rád, ale jak říkám, chlapi neradi něco mění, takže víc než povyražení od toho nečekej.
    Jestli si vážíš sama sebe, tak to ukonči. Klidně mu dej nůž na krk, ale počítej s tím, že se poslušně vrátí k manželce.

  • Sama jsi napsala, že u tebe našel, co dome nemá. Takže proč by nynější situaci nějak měnil? Navíc, pokud byl schopný podvést manželku s tebou, podvedl by i tebe s někým jiným...

  • Z toho nic nebude, ženu neopustí, ty v tom budeš plavat víc a víc a budeš trapná a pro něj nezajímavá a až to praskne, tak ublížíte jeho ženě, která za nic nemůže. A on hodí vinu na tebe a doma to urovná a ty budeš pro celý svět ta mrcha, co chtěla rozvést ženatého chlapa, jako kdyby o. Za nic nemohl, chudák. Jdi od toho, ukaž, že máš charakter.

  • petulinkaa1323.9.2012 18:32

    Záleži co hledáš ty,jestli jen pobaveni se ženatym nebo už vztah.Sama mam doma manžela,se kterym jsem si začla a byl v te dobe ženaty ( 17let) začali jsme si spolu,manželce to řekl,začli jsme spolu bydlet,pak si koupili byt,po roce pul vztahu se vzali a ted čekame miminko :-) byl rozhodnuty okamzite se rozvest,protoze manzelství mu dlooouho nefungovalo.Ono je ženáč a ženáč.U tveho vypadá,že mu v manzelství chybi urcity veci,který bude chtit od tebe,ale do rozvodu se hrnout nebude,takže to nemá cenu a ani ten nůž na krk jak píšeš,takže záleží jestli hodláš byt milenka a nebo to ukončit,je to jen a jen na tobe,protože on hledal to co ted zrejme ma a menit to nebude :-)

  • Ahoj vím jak ti je ,že nevíš jak dál.. toto bohužel řeším už druhej rok.. ,,přítel,, ženatej a má jedno dítě.. já si nejdřív myslela že si užijem a tím to zkončí a bohužel pokračuje to dva roky ale jsme si blíž a blíž už několikrát se chtěl rozvést já se mu to snažila vždy nějak vymluvit pak bych si to asi vyčítala dlouho.. ale bohužel jeho manželka je slabý slovo ,,bestie'' která jde jen po penězích doslova.. aj jezdíme spolu ob den v podstatě taky výlety různě jak píšeš bo na víkendy občas veme i syna malýho a jedeme ve třech a je mi fajn myslím že nám to klape víc než jemu doma ale nechci mu řídit život kudy má jít věřím že jednou se rozhodne protože bude muset takto to pořád nepujde a at se rozhodne jakkko-li bude to na něm .. domů se vrací jen z povinnosti nikdy se mu nechce ale tuším, je to na něm poznat že doma štastnej rozhodně není jen miluje svýho syna a bojí se že by o něj přišel.. ale i přesto si myslím že na rozvod jednou dojde :(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist