Vztah- ne déle než 2 roky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47504 28.2.2012 19:04

Ahoj, tak bych potřebovala znát něčí nezkreslený názor na věc. Měla jsem vztah, který když se blížil 2 r., tak jsem poznala svého nynějšího přítele a tím pádem skončil. Teď se opět blížím se vztahem ke 2 r. a už pár měsíců si píšu s jedním klukem-je to můj velmi dobrý kamarád. Chodíme spolu do kina, nakupovat..všechno možné, samozřejmě o tom přítel neví, nedělá nám problém si denně napsat okolo 100 sms, hlavně mi nepiště, že je to závislost, my si jen opravdu velmi dobře rozumíme a máme si pořád o čem povídat, že to ani nepřijde. Svého přítele miluji, ale mám strach že sem se zamilovala i do toho kamaráda. Nevím co mám dělat, nechci ublížit ani jednomu z nich, a navíc, nedokážu si představit, že bych s tím kamarádem byla, on je hrozně přátelský a bojím se, že by to dopadlo jako ted se mnou, ikdyž se mu to nepodobá a je hodný, doplnuje mi to, co mi chybí u mého přítele-pozornost a není to ten stereotyp. Tak holky, rady??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,já to taky tak měla. Akorát že ten kamarád byl taky zadaný..No a byli jsme do sebe opravdu zamilovaní,i přes naše partnery.Nakonec jsme to nevydrželi psychicky,pohádali jsme se a od té doby(cca 3 roky) už se nezdravíme,nepíšem si nic.A věř,že já osobně bych neměnila.Beru to jen jako uzavřenou kapitolu,z mého tehdejšího přítele se stal manžel a jsem nejspokojenější na světě.A radu bych ti dala:Musíš sama vědět,co k němu cítíš a podle toho se chovej.Vím,že si protiřečím,musela bych totiž být s tím kamarádem,ale přece jen..Jdi za rozumem a srdcem.Držím palce :)

  • wau, tak co ti poradit...na tohle je asi jediná rada, trošku nerealistická, ale jediná...odjed někam, kde budeš bez obou a nech mobil doma...uvidíš, kterej ti začne chybět první a proč...Taky jsem řešila podobnou situaci...jsem bohužel člověk, který nepřemýšlí a řídí se srdcem.jednou jsem na to dojela a posledně to bylo bohudík že jsem se řídila srdcem...srdce mě dotáhlo k novému vztahu a jsem ted štastně vdaná a jsme spolu nyní 8 rokem...máš nějakou kamarádku, které věříš? co ti radí ona?

  • Nejdřív pro zasmání - co zkusit prodloužit záruční dobu :-)))))

    A teď vážně - myslím si, že každý vztah má nějaký základ a záleží na tom základu, zda se na něm dá stavět. Když vztah nemá základy - kořeny, tak neporoste a prostě to vyšumí. Musí to být oboustranné a pak se to musí udržovat a budovat dál, nastavovat apod.. Třeba si zatím skutečně nenašla toho pravého, jinak bys asi neměla potřebu si s někým psát, resp. hledat nového, hledat to co ti chybí. Také to přičti tvému věku, který neznám - co teď od toho vztahu a člověka očekáváš ????

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 552 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist