Vztah na pokraji zhrouceni

Otázku položila: Anonymní uživatelka #80924 1.1.2013 1:50

Ahoj,potrebovala bych se vymluvit a poradit. Jsem s pritelem ctyri roky,doted nam to docela klapalo,ale posledni pulrok tlusta cara a rozumet jsme si prestali. Ja bych problemy chtela resit, mluvit o nich -viz dnesni vecer, cekala jsem, ze prijde a rekne, at jdeme stranou od ostatnich lidi na vecirku a promluvime si. On se misto toho opil. Po pulnoci jsem se sla rozloucit - byla jsem tam autem a musela jsem uz jet domu. Pritele jsem nasla opodal v objeti s jednou znamou. Necekala jsem a nasedla do auta a jela pryc. On to zrejme ani nezpozoroval. Psala jsem zpravu, ze jsem se chtela rozloucit, ale byla jsem jaksi navic..neodepsal. momentalne je uplne opily, takze co a s kym dela, kdo vi. Brecim jak zelva,protoze ja jemu nikdy nic podobneho neudelala,i kdyz jsem mela mnohokrat moznosti!!:_((( Ztratil moji duveru, protize ted premitam o tom,co to vlastne znamenalo,jestli se objimali nebo prali novy rok nebo co to bylo....jsem bezradna,jak se zachovat a jak se k tomu hlavne postavit:-((

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jestli to ještě nikdy neudělal, tak počkej na to, co Ti řekne až vystřízliví. Neházej 4letý vztah do smetí kvůli jednomu objetí. Alkohol je svině, no:-(
    Zkus to přimět k tomu, aby Tě chvilku poslouchal a fakt si promluvte. Třeba něco sám řeší a neví co s tím. Chlapi asi tyhle otevřené debaty zrovna nemají v lásce, ale jde o vás dva, tak je to v zájmu vás obou!
    Teď bych ho nechala, ať přijde sám. To taky hodně udělá...
    Hodně štěstí a pevné nervy! A žádné sebeobětování! Ty musíš být šťastná!
    Šťastný nový rok!:-)

  • Ahoj, víš, oni chlapi moc na to řešení a promluvení si nejsou. A už vůbec, aby chlap sám od sebe přišel za ženou a vzal si ji stranou, že spolu pujdete probírat vztah, to by byla hodně velká vyjímka mezi všemi. Já bych určitě nenasedla do auta a neodjela, kdybych ho videla v objetí s jinou ženou, ještě, když ani nevíš, jestli se objímali, že si přáli vše nej anebo se schylovalo k něčemu většímu. Rozhodně bych si za nima došla, popřála vše nej do nového roku a slečně bych vymezila hranice, určitě bych ho nenechala s ní totálně namol a celou noc pak přemýšlela, co asi dalšího dělali. S tím už ted nic neuděláš, určitě mu ted minimálně dneska nepiš, jestli byl tak opilý, jak píšeš, tak bude dlouho spát, střízlivět, odpoledne možná bude mít kocovinu, s opilým chlapem a s chlapem s kocovinou nevyřešíš nikdy nic... Počkala bych, pokud se dneska neozve sám, zavolala bych mu zítra (zavolat, ne psát, chlapi na ty smsky moc nejsou, taky by ses nemusela dočkat odpovědi, já když po manželovi potřebuju odpověd, tak volám, na smsky odpovídal jen první pulrok našeho vztahu:-D) a řekla, že se chci sejít a tak bych to s ním v klidu, pokud možno bez emocí probrala. To bez těch emocí je hrozně těžké, ale chlapi strašně negativně reagují na ženské výlevy, takže většího uspechu dosáhneš, pokud budeš mluvit klidně a polopaticky.

  • To je mi líto, že jsi prožila Silvestra takhle neslavně :-( Řekla bych, že nejlepší bude počkat až vystřízliví a pak si o vašem vztahu a o včerejším dění promluvit na rovinu. Možná to nebylo úplně tak, jak si představuješ a zbytečně se trápíš. Někdy si malujeme ty nejhorší scénáře a pak se ukáže, když se o tom začne mluvit, že to bylo úplně jinak než to vypadalo. No ale taky to mohlo být tak, jak to vypadalo :-( To ale nebudeš vědět, dokud si nesednete a nezačnete to řešit. Do té doby nemá cenu moc smutnit a představovat si to nejhorší. Ale určitě bych při rozhovoru trochu přitlačila na pilu, abys zjistila, zda jste vůbec ve vztahu oba spokojený a zda za něj chcete oba bojovat, hlavně on. Pokud se bude vyjadřovat vyhýbavě a ta chuť bojovat za vztah tam nebude, je něco špatně... Pak by asi chtělo zauvažovat nad tím, zda má cenu takový vztah držet... Ty se budeš jen trápit a včerejší večer se může kdykoliv opakovat... No ale uvidíš, až si promluvíte... Přeji, aby to byla ta lepší varianta ;-)

  • a víš, že já když potřebovala z tehdejšího přítele něco vytáhnout, tak jsem to udělala právě když byl pod parou, protože v té době se nekontroloval a řekl mi opravdu všechno co měl na srdci, a za střízliva by to nikdy neudělal.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist