Vztah na dálku, má takový vztah cenu?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #207497 6.6.2021 22:58

Zdravím
S přítelem máme nyní vztah na dálku, odstěhoval se na Slovensko. Voláme si přes videohovor, setkáváme se jednou za měsíc. Láska tam je, jsme spolu už přes 2 roky - na dálku půl roku. Když jsme spolu cítím se opravdu hezky, hned co ale od sebe odjedeme jsou to hádky a hádky. V poslední době se zvýšila agresivita přes telefon od přítele. Za každou mou chybu, mě dokáže tak moc seřvat a říct tolik zlých slov. Někdy to ani má chyba není a jen vyjádřím co mě vadí, tak opět to stejné. Můžu za to já. Dokáže při jeho výstupu mi říct např. že jestli udělám tu stejnou věc ještě jednou končí semnou (smazala jsem jen zprávu na fb). Jako bych nemohla chybovat a nebyla člověk. Nejvíc mě děsí když začne třískat do stolu nebo spínat ruce do pěsti(i za tu smazanou zprávu), to absolutně nechápu že proč je takový..
V poslední době je hodně podrážděný, blbě se zeptám a je zle. Dali jsme si pravidlo, že když někam pojedeme dáme druhému vědět kde jsme, aby věděl že jsme v pořádku. Já to tak dělám, když mi zavolá není problém řeknu kde jsem s kým.. ale v protějšku jiný. Jde někam ven, neozve se pár hodin tak začnu mít strach, zavolám mu -> típání hovorů, ,,nemůžu mluvit jsem s kamarády,, a nakonec jsem stíhačka a jen ho otravuju.
Co se děje? Co mám dělat? Na otázku: -chceš to ukončit? Děje se něco že jsi takový?-je vždy odpověď ne.
Už jsem unavená z každovečerního breku. Nechápu co se děje. Budu ráda za rady i od mužů.
N.

Neříkám že jsem bezchybná, za určité problémy taky mohu já a omluvila jsem se hodněkrát, ale nepříjde mi to už normální. Bojím se že v tom něco je..

  • 12.06.2021 15:13:05 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 12.06.2021 15:13:05 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Řešíte hovadiny. Hodně mi to připomíná můj vztah na začátku - sice jsme nebydleli až tak od sebe, ale když jsem z intru jela domů, taky jsme nebyli spolu. Taky jsem mu volavala, chtěla ať se ozývá a přesně to co píšeš. Ano, s takovým přístupem a častým nátlakem budeš vždycky jen za stíhačku. Bohužel. Nadělalo to v našem vztahu dost neplechy a hádek, naštěstí postupem času a i tím jak se člověk mění a dostava rozum jsem přestala být taková stíhačka - býť vím že jsem to nedělala za účelem nějakého stíhání.
    Mimochodem, to že smažes zprávu je chyba? :-D nezlob se, ale on toho rozumu moc nepobral ne, jestli se tak děsivě vzteká kvuli takové kravine.
    Jestli ti můžu říct svůj názor, pokud by tohle nemělo mit konce, vykašli se na to. Opravdu si neprospejete takovým chovánim ani jeden. Ty budeš za tu desnou stíhačku a budeš se každý den trápit a ohlížet se jestli jemu zas nerupne v kouli a nepo.ere se kvůli nějakému dalšímu nesmyslu.. toto nemá smysl. Na světě je tolik chlapů, tak proč být s takovym...

  • Francy7.6.2021 8:28

    Opravdu stojí za to mít takový 'vztah'? Odpovídat nemusíš, jen spíš pro zamyšlení a utřídění si myšlenek a priorit ;-)

  • Mám vztah na dálku a někdy je to opravdu těžké. Přítel je stále v pohodě, ale na mě už je to někdy moc a jsem spíše já ta nepříjemná. Nepříjemná jsem na něho z toho důvodu, že mi vlastně vadí, že nejsme spolu. Je to takový paradox... Ale agresivní na sebe nejsme, nijak si neubližujeme, důvěřujeme si, píšeme si vše, co děláme. Nejlepším řešením bude popovídat si o tom. A jestli se to nijak nezmění, má to cenu?

  • Vztahy jsou tezky.
    Vztahy na dalku jsou jeste nekolikanasobne tezsi.

    My temer neustali koronu. Dvakrat nas rozdelila. Min. jaro na 3 mesice, ted na pul roku.
    Aktualne, po "navratu" po odloceni, byla u nas tak kruta a husta atmosfera, az jsem brala neurol, jinak jsem nebyla schopna fungovat.
    Vycetl mi taky spoustu hovadin. Vsechno bylo spatne. Sice ne smazany zpravy, ale slovickareni vytrzeno z kontextu a ze jsem tehdy tamto a toto... Och, strasny. (Nechapu proc to neresil tehdy, kdyz ho to zralo, ale nasyslil si to a ted mi rad radem serviroval moje "chyby")
    My spolu proste dlouhodobe na dalku neumime komunikovat. Proc to tak je? Duvodu je X, ale zatim to priznive reseni nema. Kazdopadne po navratu jsme se 2 mes.trapili (ticha domacnost nebo hadky, naslapovani jeden kolem druhyho po spickach, zadny fyz.kontakt (social distance na 1000 %)) nez se to opět dostalo do normalu.
    Chtela bych mu rict milion veci, ale radeji to necham byt. Rikam si, ze mozna "byt hnusny" je jeho zpusob sebeobrany jak se vyrovnat s frustraci a neurozou. Kdo vi...

    Radu, jak z toho ven, nemam. Jedine... nebyt od sebe (my bychom to neustali, kdyby to trvalo dyl).
    Kazdopadne nejste v tom sami a drzim palce at vam to dobre dopadne.

    A propos, je nam de facto 40, takze si nemyslim, ze bychom byli mladi a nerozvazni, co resi jen malichernosti. Ale proste vztahy na dalku jsou "zkouska ohnem".

  • Nikdy jsem nevěděl, že mohu získat dobré a spolehlivé kouzla online, kteří by opravdu mohli pomoci lidem jako já, kteří potřebovali pomoc ve vztahu. Oddělila jsem se od svého manžela, když se se mnou rozešel a vrátil se ke své bývalé milence, byl jsem tak zničený a zlomený srdcem. Nebyl jsem sám sebou, dokud mě můj přítel neodkázal na Velkého muže jménem Velká Baba Ogbogo, že by mi mohl pomoci s mojí situací. Zpočátku jsem pochyboval a později se s ním spojil a on mi řekl, že dostane lásku kouzlo připravené na to, abych dostal svého přítele zpět Poté, co jsem provedl potřebné, udělal jsem všechno podle jeho pokynů a k mému největšímu překvapení mi zavolal můj přítel, že se vrací domů, a bylo mu líto všeho, čím mě nechal projít. Výsledek byl úspěšný a dnes žijeme šťastně. Dal jsem mu slovo, že se podělím o své zkušenosti se světem, aby od něj mohli ostatní získat jakoukoli pomoc. Můžete mu poslat e-mail na adresu: greatbabaogbogotemplegmail.com nebo pro naléhavou odpověď napište na jeho linku WhatsApp +2349020168697 ... Děkuji skvěle BaBa Ogbogo

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist