Vztah na dálku - koronavirus

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182010 26.4.2020 17:38

Ahoj holky,
máte to někdo taky tak, že jste do nedávna byly s přítelem denně, ale kvůli koronavirové situaci jste odřízlí?
Od sebe bydlíme daleko, ale chodíme do stejné školy, jsme tam na intru a tak. Takže jsme byli spolu pořád.

Jen jsem chtěla otevřít debatu, jak to zvládáte, pokud to taky tak máte. A jestli jste u rodičů (my oba bydlíme právě u rodičů), jestli mají problém s vašemi telefonáty.
Koukám po internetu, jak všechny ten virus ztmeluje, protože spolu žijí a teď jsou spolu najednou každý den ještě víc, no a já jsem smutná, protože nás tohle na takovou dobu oddělilo.
Pište pište😊

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • babillage26.4.2020 18:06

    My jsme ted taky "ve vztahu" na dalku.
    Odjel s detma, kt. ma ve sve peci, k rodicum... Taky co v prazskem panelaku s detma, co nemohou do skoly, poradne ani na hriste atd. ?
    Je to... proste dlouhy a na h***. Styska se mi po nich.
    Ja za nima nemuzu, abych nedejboze nenakazila nevim cim prarodice (byt se citim zdrava). Holt jsem ted u nich svym zpusobem takova persona non grata.
    Snasim to jak kdy. Nekdy lip, nekdy hur.
    Jelikoz mi korona polozi zamestnavatele, tak az to v praci doslovne zabalime, tak to bude jeste vic na palici, protoze budu s tou spoustou casu sama. Obavam se vsak, ze vzhledem k chaotickemu jednani vlady, zadne "lepsi zitrky a zmenu" v blizke budoucnosti nevidim.

  • Já s přítelem bydlím v Praze, studuju VŠ a on pracuje. Ale školu nemám od 10.3., tak jsem jela k rodičům a zpátky do Prahy až po měsíci. Ale myslím, že jsme si od sebe odpočinuli a je to v pohodě. :) Spíš mě teď štve, že ho mám pořád doma za zadkem :D Pracuje z domova, já mám online výuku, naštěstí máme teda ještě ložnici, ale stoly máme oba v obýváku, tak je to někdy hustý. Aspoň chodim na procházky :)

  • My jsme kvůli koronaviru byli také měsíc od sebe a myslela jsem si, že to nevydržím. Byla to neskutečná doba, ale mělo to výhodu, protože jsme si oba utvrdili, že spolu opravdu chceme být :-) . Přítel mi dokonce nechal přes https://www.fleurop.cz/rozvoz-kvetin-praha poslat krásné růže. Ještě, že existuje možnost doručení květin Praha, díky kterému jsem měla takové překvapení :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 704 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist