Vztah na dálku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #375378 9.12.2017 22:00

Ahoj, jsem už nějakou dobu s klukem, který na me vždycky hodnej a citlivej snad vic nez ja. Bohuzel ale bydlí přímo na druhé straně republiky, takže se vidíme sotva jednou za měsíc. Do teď jsme to zvládali dobře, ale poslední dobou si už ani tolik nepiseme. Ja chci, ale on furt rika, ze uz neni moc o cem. Kdyz uz si chvilku piseme, tak to prerusi tim, ze mi rekne, ze se jde treba divat na film a s psanim je zas konec. Prijde mi porad podrazdenej, i kdyz je pravda, ze porad kvuli tomu, jak ted min piseme vyvolavam hadky, takze to i chapu. Ale nemuzu pochopit, jak to chce delat nez se k sobe za par let prestehujem... Nemuzeme prece vubec nekomunikovat.
Furt kvuli tomu posledni dobou brecim, protoze vzpominam jak jsme si psali uplne porad a ted mi to strasne chybi.
Nemate nejakou radu jak to vyresit? To psani je v podstate jediny kontakt, ktery s nim muzu mit..

  • 10.12.2017 18:24:45 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No, predpokladam, ze ti neni vic jak 16 (spis bych tipovala 13-14). Vztahy na dalku, kdy se vubec fyzicky nevidíte, nemaji smysl, bohuzel :( Ber to tak, ze to tomu klukovi doslo driv nez tobe :(

  • buccaneerka29.12.2017 22:15

    Není lepší si na půl hodiny zavolat než ho otravovat psaním SMS? Mě by to taky nebavilo furt ťukat, člověka to hrozně omezuje v jiných činnostech. Začneš něco dělat, přijde zpráva, musíš odepsat, vrátíš se k činnosti a zase přerušujes. My si s přítelem od jisté doby prostě voláme, když jsme doma.

  • kdyz mi bylo 15nact mela jsem chvili takovy vztah. trval asi trictvrte roku. videli jsme se 2x mesicne na den dva . nasi o tom nevedeli alespon ne tata. byl to i muj prvni sexualni partner. po case tez se mi tolik nevenoval sel s kamosama na disco atd... nevyslo to. ukoncil to on. kdyz se na to divam zpetne tak toho nelituju ale uz bych do toho nesla. asi mu tez doslo ze to proste nema cenu. ted jsem vdana a mam malou dcerku a pred par mesicama se me ozval ze jsem byla nejepsi ze lituje.... a to uz mi je 23.... ztkze 8 let od naseho mladistveho chozeni....pokud muzu radu bud zkuste webkameru a nebo i kdyz je to tezke si priznej jestli chces svoje mladi a poznavani prozit jen v trapeni u pocitace ci telefonu....

  • macicekkajik10.12.2017 8:54

    Také se přikláním k holkám, že vztah na dálku a v pubertálním věku nemá smysl. A neustále se kvůli tomu trápit je hloupost. Raději si najdi vztah s klukem ze svého okolí. Je lepší být sama, než se takto trápit. Dříve či později to jde buď jemu a nebo tobě a ukončíte vztah.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist