Vztah bez hádek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51853 12.5.2012 15:45

Ahoj holky, asi před týdnem jsem se seznámila s manželovým známým, se kterým jsem ještě neměla tu čest, zapovídali jsme se a on mi vyprávěl o manželce a o tom, že se nikdy nepohádali. Pořád mi tvrdil že opravdu nikdy... pak jsem mluvila s manželem a ptala se ho na to a on říkal, že se s ním znal, když byl ženatý (mimochodem se jim ten vztah bez hádek rozpadl:D) a že nikdy nebyl u toho, že by na něj byla manželka nevrlá a taky mu říkal, že se nikdy nepohádali.... mě to přijde divné:) S manželem jsem sice moc štastná, ale občas se umíme rafnout i si říkám, že to musí být trochu nuda. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli je tu nějaká taková co má muže se kterým se nikdy nehádá, nebo jestli máte někoho takového v okolí :) Jestli někdo odpoví, budu ráda;)

Nebo třeba i co si o takovém vztahu myslíte. Já si totiž popravdě nedokážu představit, že by jsme s manželem tak souzněli a do smrti se nepohádali.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak mi se s manželem také ještě nikdy nepohádali. Občas je jeden na druhého naštvaný, ale to spolu nemluvíme a tak si to za hodinu vyříkáme (aby se to řešilo bez emocí). Ale to vše v klidu a bez hádek. Nevím čím to je, ale prostě to nikdy do hádky dojít nenecháme. A nuda to rozhodně není.;-)
    Jsme spolu přes čtyři roky a máme dvě děti.

  • full.avl12.5.2012 16:34

    Já sice vdaná nejsem, ale s přítelem jsem se taky nikdy nehádala. Takže o takovým manželství si nic špatného nemyslím. 8-)

    Náhodou bych řekla že jsou to frajeři když dokáží řešit problémy bez hádek. Hádka je něco v čem by děti vyrůstat neměli. Z todle důvodu mi leze na nervy ségra, že ta se s tím jejím manželem dohaduje před dětmi a vůbec na to nekukají, nebo je jim úplně jedno že se hádají i před lidmi.

    A takový ty hysterický výpady úplně nesnáším. A pokud se manžele/partneři štěkají kvůli volovinám v tom případě ani nechápu proč spolu takový lidé vůbec jsou. :-)

  • Znám takové jedno manželství a jsou spolu hodně hodně dlouho.Paní dělá na rentgenu a manžel učitele ve škole.Krásný pár ,co stále chodí za ruce i když mají už i vnoučata.:-)Je to ba naopak krásné.
    My se teda také nikdy vyloženě nechytli.Spíš si to povíme jeden na druhého jsme nafouklý ,než to vstřebáme.Ale pak jeden či druhý dokážem říct to a to....

  • No my se nikdy nehádali - když byl problém, prostě jsme ho vyřešili :) ale nikdy se u nás nekřičelo. Je fakt, ze co máme dítě a jsme rodiči na plný úvazek, tak občas někomu z nás ujedou nervy - ale bývá to velmi krátký výbuch, který končí dobře, zase to v klidu vyřešíme...

  • Nejsem vdaná,ale mám přítele...Jsme spolu skoro 2 roky a pohádali jsme se jedinkrát.Bylo to kvůli volovině,ale zato jsme spolu 3 dny nemluvili :-D !Příští týden se stěhujeme do společného bytu,tak doufám že budeme tak silní a budeme spolu žít i bez zbytečných hádek.Osobně mám na taková manželství názor kladný.Myslím jsi že pokud se nehádají jsou opravdu silný pár.:-)

  • s mým posledním přítelem jsem se ještě ani jednou nepohádali, nějak se není hádat o čem. Ono je to taky dané tím, že už máme oba dva nějaké ty vztahy za sebou a tak už se nepouštíme do řešení kravin, které by nás třeba dřív štvaly. V čem máme naprostou shodu od začátku našeho vztahu je výchova mého syna a to jsme se o tom nikdy nebavili. Sama jsem koukala, když mi přítel navrhnul pro syna kroužek, nad kterým jsem už já dávno přemýšlela a neřekla mu o tom. Kolikrát se nám stane, že řekneme automaticky úplně to samé ve stejnou dobu. Jsme na sebe docela dobře naladěni.
    Ale s otcem syna se hádáme neustále, tak si to asi vybíjím tam ;-) V podstatě jsem ale mírumilovný člověk, co nevyhledává hádky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist