Vztah bez budoucnosti?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49779 12.8.2011 19:55

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na názor zkušenějších, asi se to sem nehodí, ale už si nevím rady. Mám přítele, chodíme spolu přes půl roku a než jsme spolu začali chodit oficielně, scházeli jsme se a rozcházeli asi rok a teď to trvá osm měsíců, co jsme spolu v kuse. Než jsme spolu začli chodit dost pil, teď se to docela uklidnilo, údajně protože mě miluje, já jeho taky, jenomže on je zkrátka neuvěřitelný sobec. Nezajímá ho téměř nikdy jak mi je, on si prostě žije ten svůj život. Občas mě ignoruje, že se několik dní neozve. Občas jede ke kamarádovi a několik dní v kuse pije. Omluvu od něho slyším málokdy. Když ho hodně naštvu dost mě uráží a nedávno do mě i dost ošklivě strčil. Možná je to blbost, třeba jsem jen moc přecitlivěla, protože se ke mně umí chovat i hezky, proto bych slyšela (četla) radu od zkušenějších a nestranných. Přeci jenom mi je 19 a v tomhle chodit prostě ještě neumim a nechci dělat zbytečné scény... předem děkuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Být Tebou, dala bych od něj ruce pryč... Takhle ze začátku se možná krotí, bývá to tak na začátku každého vztahu, že se chlap snaží, ale postupem času, když ví, že bys ho třeba neopustila, má v Tobě jistotu, ho to snažení přestane bavit. Jestli pije, tak jen tak pít nepřestane. Možná to bude znít ošklivě, ale ani kvůli Tobě nepřestane. Musí chtít jen on sám a podle toho, co píšeš, mu všechno vyhovuje. Jestli Tě ignoruje, tak je blbec anebo arogantní frajer. Když spolu chodíte, tak má závazky i vůči Tobě. Já bych přítele zničila, stačí, když se neozývá víc jak půl dne (teď je třeba 20 hodin denně v práci a já mám strach, když se déle neozývá, takže aspoň musí prozvonit, když není čas na smsku nebo hovor), ale v životě by si nedovolil neozvat se pár dní. Ani já jemu bych to neudělala, i kdybych se třeba zlobila sebevíc. A že do tebe strčil? To je podle mě dost ubohé. Vždyť už malí kluci se učí, že se holky nebijí!!!! To je prostě "zákon".
    Je ti 19, máš celý život před sebou. Rozhodnutí je na Tobě, ale já bych šla dál bez něj. Vím, že ho miluješ, ale pro mě je láska jen část vztahu. Kdyby mi chlap nebyl oporou, nebyl spolehlivý, byl nevěrný, nikdy bych s ním nebyla. A strčil by teda do mě jenom jednou a šla bych. Rozhodni se tak, jak sama uznáš za vhodné, já Ti jen přeji, aby to bylo pro Tebe šťastné rozhodnutí. ;) Držím Ti palce!!!

  • full.avl12.8.2011 21:01

    Nezaujatě na to můžu jen říct, že od takového chlapa bych asi utíkala. Proč jste se předtím rozházeli?

    Dobře, jednou do tebe strčil, ale co když mu pak za další čas přeskočí s prominutím v palici a neztříská Tě? Chlapi někdy jsou fakt pitomci, bohužel každá holka musí jednou narazit na nějakého vola. To že se ti několik dní neozve je také takové divné, kor když popíjí s kámošem. Já nevím, ale asi bych mu řekla na rovinu co se mi líbí a co ne, a pokud by on začal mektat, že mu to tak vyhovuje, tak bych zvedla nohy na ramena. Přeci jen, časem by se mohlo stat , že by jste měli prcka (dávám přiklad) a jemu by něco nevyhovovalo a byla by jsi na vše sama, a ještě by z něj mohl být despota.

  • liiida12.8.2011 22:25

    promin ty nejsi precitlivela ale hloupa!kdyz vis jakej je to clovek proc s nim ztracis cas!jsou mnohem lepsi...

  • petulinkaa1313.8.2011 0:23

    Holka od tohodle chlapa pryč,panebože,vždyt je ti 19let....co se s nim zahazujes? ja vim,ta nejvetsi laska vzdycky tahne k tim nejvetsim sviním ( pardon za ten výraz) ale je to tak :-( čim větší magor,tim vic nas to k nim táhne :-( nenič si život :-(

  • Utíkej od něj. Takhle opravdu láska nevypadá. Možná by se časem i to strkání stupňovalo a třeba by Tě i začal bít. Někde čeká kluk, který se bude k Tobě chovat jako k princezně. Zasloužíš si fakt mnohem víc ;-)

  • Tak asi tak nějak probíhal můj vstah s bývalý, 2 roky jsem spolu chodili, bylo to také takové bouřlivé, ale moc jsem ho milovala. Vzali jsem se a zkončilo to když 3 dny nepřijel domů, pil s kamarádama, já jela do práce, brečela... a vybourala se v autě. V nemocnici mi došlo, že tohle nemá smysl ani trvání a tak jsme se rozvedli ani ne po roce. Kdybych to utla dřív a stále ho jen neomlouvala a neříkala si, že se změní, tak jsem si mohla ušetřit mnoho trápení. Už to jsou tři roky a já mám skvělého přítele, snažíme se o miminko a jsem moc šťastná. Jestli ti mohu poradit, ukonči to! Držím palce...

  • Já jsem teda sice o rok mladší, ale s přítelem v kuse 3 roky a tohle bych nesnesla, aby mě ignoroval, strkal do mě, promiň, ale takový chlap by mi za to nestál, vím, že se jednoduše říká/píše a težko koná, ale podlě mě jsou lepší chlapi, ktěří si Tě budou vážit, nestačí, že když si zamane, tak se k Tobě chová pěkně, měl by si Tě vážit pořád, přece jen je to (snad) na celý život, uvědom si, jestli bys chtěla vedle sebe takového partnera... ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 539 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist