Vztah

Otázku položila: Anonymní uživatelka #62816 26.3.2012 8:39

Mám kamaráda. Moc si ve všem rozumíme, jen v oblasti sexu nám to neklape. Jak on říká, jsem jeho největší kamarádka. Chystáme se spolu na dovolenou, podnikáme výlety a chodíme za kulturou. Včera jsme si povídali všeobecně o vztazích a já jsem se ho zeptala, zda mám šanci se stát třeba v budoucnu jeho přítelkyní. Na tuto otázku mi řekl, že jsem ho zaskočila, ale hned na to řekl, že mám proti jiným ženám velkou šanci. Opravdu ho mám ráda a mohu říct, že jsem do něho i zamilovaná, udělala bych pro něj vše. Kamarád mi ve všem pomáhá. Chci se zeptat, myslíte, že to kamarád myslel vážně nebo že mne chtěl jen uklidnit ? Moc děkuji za jakoukoliv reakci a radu.

Ještě doplňuji, že přede mnou nemá žádné tabu. Klidně mi řekl, že měl desítky žen (je mu 49 let) a také mi vyprávěl o jeho posledních dvou kamarádkách, jak byly dobré v sexu, že bylo vidět, že mají (na rozdíl ode mne) zkušenosti. A doporučil mi, abych se podívala na web na nějakou erotiku, abych viděla, jak to dělá žena - baculka.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ach jo...:-) Co je tohle proboha za vztah? Asi jsem hodně nemoderní, doba nejspíš taková je, ale tohle mi přijde fakt ujeté. Spíte spolu, trávíte čas, ty jsi do něj zamilovaná, ale přesto jste jen kamarádi??? A ještě ti řekne, že máš oproti jiným velkou šanci??? :-D To je fakt směšné.... Vážíš si vůbec sama sebe? Opravdu tě to takhle baví?

  • Ahoj, podle mě mu to takhle prostě vyhovuje, užíváte si jenom to příjemné - večeře, kulturu, sex,.... on nemá zájem sdílet s tebou starosi a něco budovat. Proč by ti měl říkat pravdu? Odešla bys... Tohle moc budoucnost nemá, nevím kolik ti je, ale jestli plánuješ rodinu a nebo chceš mít nějaké zázemí, tak to nebude s tímhle chlapem. Co by ti řekl, kdybys mu oznámila, že jsi těhotná?

  • Taky bych v tom nemohl s ním být.On je něco ty nic.Posloucháš ho...Měla by si mít plnohodnotný život.A nebo jsem já stará a nemoderní.protože toto snad ani kdysi nebylo....:-(Děláte vše jako partneři ,ale partneři nejte.Takže kdyby spal s jinou tak ty musíš mlčet .O bože to je děs.

  • Kdyby se mnou někdo spal a nazýval mě nejlepší kamarádkou, tak s ním nejsem ani minutu, nebo se k němu minimálně jako kamarádka začnu chovat a do postele už by mi nevlezl

  • Martasek8926.3.2012 9:45

    Jak píšou holky, buď jsme partneři, nebo kamarádi, vztah kamarád a "kamarádská výpomoc" neuznávám a pokud říká, že máš šanci, tak asi sám neví co chce, nebo mu vyhovuje vás mít víc, nebo se zkrátka nechce vázat a vyhovuje mu to takhle.

  • Já být na tvém místě, řekla bych mu že se s ním nechci vídat a pár dní to vydržela. Pokud tě chce jenom jako kámošku, neozve se, pak si ho do postele nepouštěj. Pokud se bude ptát co se děje a tak, a poznáš na něm, že mu na tobě záleží jinak než na kamarádce, dala bych mu ultimátum, buď vztahse vším všudy nebo nic. Já na ty ultimáta nejsem, ale takhle by ses jen trápila.

  • Tak po tvém doplnění otázky už tě vůbec nechápu. Nemělo by to být tak, že pokud tě miluje, tak by mu nemělo vadit, že nemáš zkušenosti a měl by chtít si užívat tvé blízkosti a všechno tě naučit a ne ti doproučovat, ať se mu naučít vyhovět podle erotických filmů???

  • přijde mi, že si z tebe udělal levnou prostitutku... Nic víc z toho z jeho strany nebude, proč taky, když má všechno co chce a ty budeš jen čekat a čekat na něco co nikdy nepřijde. Skončila bych to co nejdřív, začni mít na prvním místě sebe. A to že ti někdo pomůže ještě neznamená, že ty mu to musíš oplácet postelí. Najdi si normálního kluka, který bude v posteli stejně nezkušený jako ty a buď za něho ráda. Tady už bych se bála, že od takovýho chlapa něco nepěkného chytnu. Pryč od něj. Jen tě využívá.

  • Ahojky,já něco podobného prožila.Oči mi otevřelo až to,že jsem u něj spala,nechala u něj věci s tím,že mi je přinese k autobusu a cestou tam jsem ho viděla,jak se líbá s jinou.Teď mám hodného manžela a dvě děti.Fakt je,že nebýt kamarádky,nemám ho.Ten vztah mě stál 20kilo a málem zdraví.Nebuď tak hloupá jako byla já.Nestojí za to.

  • Holka holka....co poradit. Ty jsi do něj zamilovaná, on tě bere jako kamarádku se kterou spí. Já nejsem ten typ, co bych měla kamaráda ( ne přítele ) se kterým bych spala. Prostě nemám kamarády ny sex. A nejsem ani tak stavěná. Trápíš se, takže rada má je, ukončit to se vším všudy. Ale je to pro tebe určitě těžké, rozhodnutí bude na tobě. Mu to tak vyhovuje, to je vše. Vís bych za tím nehledala - uspokojení má, to mu stačí.

  • Simea26.3.2012 14:49

    Musi bejt uzasnej.. nebo ty ruzove bryle poradne prilehaji.

    Co ti brani najit si dalsiho kamarada, ktery bude opravdu jenom kamarad? Nebo pritele a tohoto exota odkazat do patricnych mezi?

    Takovahla vypomoc je mozna, kdyz to tak berou oba..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist