Vztah

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424620 10.6.2020 0:23

Ahoj holky,určitě jste tady zkušené a víte,jak mi poradit. Už přes 5 měsíců si píšu s jedním klukem,který je kamarád mého bratrance a společně chodí do stejné tridy,je starší.
Jsem panna a prostě v pátek jsme domluveni jít ven,jenže naznačuje mi,že semnou chce spát,nevim jestli to mám udělat nebo ne,díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik10.6.2020 6:31

    Chodit a psát jsou dvě různé věci. Nebuď hloupá a své poprvé prožij s někým, koho budeš opravdu milovat. Nic ti neuteče.

  • To musis vedet sama jestli chces o panenstvi prijit zrovna s nim, jestli jsi na sex pripravena.
    Je to jen tve rozhodnuti, s tim ti tady asi nikdo moc pomoct nemuze, ale taky ani on te do toho nemuze nutit.
    Samozrejme pokud ti neni 15, jsou tyto sexualni aktivity trestne a mohlo by to nest velké nasledky.

  • HaSha10.6.2020 8:19

    Ahoj. Souhlasím s ostatními a chci dodat ještě něco. I kdybys nebyla panna, mezi dvěma lidmi tohle má vyplynout přirozeně, ne, přes přesvědčování, naznačování a nátlak jako v teenagerských filmech. Ani jako dokazování "lásky" jemu. Je tam ta důvěra? Pokud o něm mluvíš jako o klukovi, který je kamarád tvého bratrance, tak to tak moc nezní. Ví např. že jsi panna? Jestli cítíš, že mu to ani nemůžeš říct, tak tam důvěra není určitě. Je tam přitažlivost? Pokud jste si doteď spíš psali, tak to teprve zjistíš. Je tam láska? Záleží mu na tobě? Bude ten vztah pro něj důležitější než vyptávání kamarádů? Jsi si jistá, že se hned nepoběží pochlubit klukům včetně tvého bratrance, jaká jsi byla? A asi nejdůležitější otázka, kterou si musíš položit: Chceš to ty?
    Zkus si odpovědět, pak si sama nejlíp poradíš co dělat.

  • Francy10.6.2020 7:07

    Jen si píšete a ty to nazýváš vztahem? Ty jsi pravděpodobně dost naivní a on je vlastně dost vyčuranej. Kámoš mu dohodil holku, která se s ním vyspí bez většího přemlouvání 8-o dělej jak myslíš, ale určitě počítej s tím, že hned jak bude po všem, tak to rozhlasí všem kamarádům, že stačí málo a vlezeš jim do postele ;-)

  • Přece se nevyspis s klukem na první schůzce? A navíc přijít o panenství? Jak píšou holky, to si schovej pro někoho, koho budeš milovat, kdo bude milovat Tebe a až na to budeš připravena. Kdybys na to byla připravena, nebudeš se na to tady ptát. Kluk, který se chce s holkou vyspat na prvním rande, si této slečny neváží, a pokud k tomu daná dáma svolí, nezačne si ji snad vážit nikdy. Vypadá to, že mu o nic jiného nejde :O=

  • No tak za prvé se rozmysli jestli jsi připravená. Za druhé nespěchej nemáš o co přijít...já bych počkala na někoho kdo je do tebe opravdu zamilovaný a myslí to s tebou vážně.

  • Co říct, je to debil

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist