Vztah

Otázku položila: Anonymní uživatelka #34766 8.1.2012 16:29

ahoj holky, potřebuji radu. Můj přítel mi pořád něco slibuje a pak nikdy nesplní. Řekne i že přijde ve 3 a přijede v 6 v nejlepším případě, jinak třeba i v 10 večer :( Dnes slíbil, že bude s námi celý den a je už skoro večer a on nikde. Už nevím co s ním mám dělat. Mám asi špatné období, že mi to extrémně vadí. Jak si mám na to zvyknout??? Máte někdo nějakou radu. Chceme si koupit společně domeček. Moje dítě je na něj fixované a pořád se ptá kdy dorazí. Dokonce mu nedávno začala říkat tati, i když není její biologický otec. Já už fakt nevím, jak mu to vysvětlit, že mi to hoooooooodně vadí. Mohu si vykřičet hlasivky. Pár dnů se snaží, ale potom je to zase zpátky ve starých kolejích.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nezvykej si na to! To je ta největší blbost, co můžeš udělat. Tady vidíš, že na toho chlapa není spoleh. Jsi si jistá, že s ním chceš bydlet? Jestli jsi mu to už řikala, a ono to stejně nepomohlo tak už to asi nemá cenu mu to vytýkat. Tohle se těžko "přenastavuje". :(

  • tak od takoveho ruce prc dukud na nej maly neni moc fixovany,pak pak trpel syn i ty...

  • Ahoj, souhlasím s holkama, tohle je bohužel ( ještě k alkoholu a hraní automatů) to nejhorší, co chlap může dělat - být nespolehlivý!!! Já bych se ani nesnažila si na toto zvykat. A pokud jsi se už spálila i v tom, že se snaží polepšit a stejně to zktroskotá, tak od něj odejdi.
    Já si toho na mém příteli strašně vážím - co řekne, to dodrží a pokud ví, že se na pivku ( nebo kdekoliv jinde) zpozdí, okamžitě mi to napíše alespoň smskou, já vím, že tomu tak je a je klid. Hádáme se minimálně a od doby, kdy máme syna si jen bez křiku vyměňujeme názory.. :)
    Mysli na sebe a na své dítě, budeš se jen trápit a budete se hádat - a to určitě nemáš za potřebí :-(.

  • presne tak na chlapa na ktereho neni spoleh cekat,a navic pokud by vystupoval v roli otce tak z vlastni zkusenosti muzu rict ze nespolehlivy otec je to nejhorsi...

  • Ahoj, je to smutný, už je na něj malá zvyklá, ale má on skutečně zájem? Je pro ten vztah zralý? Když uvažujete o společném domečku, tak byste si měli zkusit spolu bydlet, z tvého dotazu mi vyplívá, že spolu nežijete. Než se odhodláš ke společné koupi domečku, tak bych si to zkusila. Jestli je odovědný a má skutečný zájem, pokud ne, tak jdi od toho nebo se opravdu utrápíš. Neznám váš věk, ale z tvého dotazu mi on přijde jak mladý nedospělý kluk, který s tebou chodí, ale je to pomalu jak na střední škole. Podle mě vztah dvou lidí je o něčem jiném, hlavně se na toho druhého musíš spolehnout.

  • Radeji si najdi nekoho kdo ma o vas zajem, utrapis se :( lehce se to rika, ale lepsi sama nes s nekym kdo nema zajem :)

  • jeho nespolehlivost by ti mela rikat BACHA NA NEJ. Fakt nespolehlivej chlap je k nicemu.. A co je duvodem neplneni jeho slibu nebo opozdeni??

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 731 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist