Vzhled mého přirození

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392546 31.3.2019 17:56

Zdravím.
Četla jsem si tady i na jiných podobných stránkách odpovědi na otázky které byly naprosto podobné mému případu ale pořád si nedokážu pomoct.
Moje vnitřní stydké pysky přesahují přes ty vnější, tak o půl cm, a já z toho mám strašný komplex. Trápí nás to oba i s přítelem, ten tvrdí jak je krásná a uplně normální, ale já si prostě nedokážu pomoct a odpírám si i orální sex, kvůli tomuto problému jsem se s přítelem taky nikdy neudělala, protože furt myslím na to, co když se mi tam podívá a já zase chytnu stres a zkřížím nohy a přítel z toho bude smutný... jak si pomoct? Jsem zoufalá :( nestydím se jen když mám v sobě dvojku vína, pak je mi to jedno, ale jinak mě to opravdu trápí..

  • 02.04.2019 20:44:05 - full.avl smazala odpověď od Lily7

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jsi asi jeste hodne mladá. V životě budes resit mnohem důležitější věci. Jestli te to trapi opravdu hodne, tak se zeptej na gynekologii, jestli to nejde poopravit zákrokem (jiste placenym). Ale být tebou, nic bych neresila. Pritel te ma jiste rad takovou jaka jsi. Je to jen v tvoji hlave. Cim vic na to budeš myslet, tim vetsi problem se ti to bude zdat. Zamestnej mysl něčím jinym. Takove komplexy si vytvarime sami.

  • Chceš pomoct? Dospěj! Je to jen ve tvé hlavě a dokud nezměníš své myšlení, neexistuje žádná rada. Jinak, muži to mají naopak rádi a líbí se jim to. Tak nevím, proč děláš z komára velblouda.

  • bestie1.4.2019 10:32

    A na základě čeho ten komplex vznikl? Že se ti to nelíbí, nebo máš pocit, že to není normální? Normální to je. Tady je k tomu článek: https://www.topzine.cz/britsky-umelec-odleva-zenske-vaginy-jeho-rukama-proslo-400-dobrovolnic
    Prostě každé tělo je jiné, jinak by na světě byla docela nuda. Taky jsem měla svoje komplexy, např. jeden úsměvný - mám od dětství hned u bradavky pihu, která se s růstem zvětšovala, a já si byla jistá, že to nemůžu žádnýmu chlapovi nikdy ukázat, protože by se mi vysmál :-D. Každopádně se sexem jsem začala až v době, kdy jsem tohle a další věci měla vnitřně vyřešené. Jasně, pochybnosti třeba můžou zůstat, ale prostě na stydkých pyscích svět nestojí.

  • Co třeba zkusit sex ve tmě? Neuvidíte na sobě.. postupem času by sis mohla zvyknout a mohlo by to prejit. Popřípadě kdyby to nepomohlo tak psychologa... Protože nic jiného mě nenapadá. Popř. Gynekologa.

  • Důležité není, jak vypadá, ale že mu chutná. Mám prsa po dvou detech, kojim skoro ctvrtym rokem, frndu s jizvama po nastrihu / natrzeni po porodech, pysky mi taky lezou, ale co... memu partnerovi chutnam a kdybych mu ji nechtela ukazat, asi by sel hledat jinam.

  • lalalalalovita1.4.2019 7:08

    podívej se na obrázky labioplastiky a popřemýšlej o tom ;)

  • Mne take presahuji pul cm, ale kazdy chlap je zboznoval, a ja taky, vubec se netrap 😊

  • To mám taky, jako většina žen.
    A taky mám jedno prso větší než druhý.
    A asymetrický obličej.
    Strie a celulitidu.
    No a život je plný zážitků a problémů, jednou nahoře jednou dole...... a tak neztrácím čas blbostmi :-D
    Nauč se mít ráda sama sebe, takovou jaká jsi. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist