Vyznání

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409898 24.9.2020 0:49

Pěkný večer,

trápím se poslední dobou s jednou věcí, nebo spíše větou, i přestože je to vlastně maličkost. Říkám si, kdy je vhodné říct partnerovi, že jej milujete. Jistě, ve chvíli, kdy to doopravdy cítíte a také chápu, že milovat je silné slovo. Myslím si, že prvně je jen zamilovanost a až po nějaké době doopravdy začnete milovat. Já jsem s partnerem oficiálně teprve dva měsíce, je to konečně ten téměř dokonalý chlap, téměř protože nějakou tu malinkou chybičku má. Slovy i skutky mi ukazuje, jak mě má rád, ukazuje mi nové věci a s ním jsem toho už stihla zažít více než v těch dlouhodobějších vztazích. Už však několikrát jsem se přistihla při tom, že ze mě málem vypadlo: miluji tě. Hned jsem to však polkla, protože si říkám, že je to určitě brzy. A tak by mě ze zvědavosti zajímalo, kdy jste to poprvé ve vztahu řekly a zda vy nebo váš partner/ka😊 Děkuji za každou odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk24.9.2020 11:18

    Vyklop to na něj, když to cítíš a chceš říct. Když to nebudeš opakovat padesatkrat denně, bude to tak akorát :-)

  • Tak my jsme to teda měli naopak. Znali jsme se dlouho, potom jsme si řekli, že se milujeme, a až potom se z nás stali partneři. Možná to bylo i věkem, mně třicet, jemu ještě víc, ale naopak bych to nechtěla (začít spolu a pak zjistit, že jeden druhého nemilujeme).

  • Francy24.9.2020 8:03

    Nejdřív tak po roce, protože pak teprve opadne zamilovanost a ukáže se, jestli se cesty rozdělí nebo ne. Po dvou měsících se o lásce mluvit nedá, vždyť se vůbec neznáte ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist