Vyzkoušeli jste černou masku od Pilatenu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #336256 9.4.2018 17:35

Ahoj, už strašně dlouho mě trápí černé tečky, kterých mám opravdu hodně a třeba na nose jsou hodně viditelné. Jistě, někdo by mohl říct, že je to zbytečnost, ale ráda se o sebe starám, tak jsem vyzkoušela řadu produktů, ale nic mi pořádně nezabralo. Na černé tečky jsem měla nějakou vodičku od Clean&Clear, samozřejmě to jen páchlo po alkoholu a tak jediné, co to zvládlo, bylo odmaštění, ale hele, to zvládne i mýdlo a nemusím za něj dávat 150Kč. Mám doma i masku, která mě vyšla na 200Kč, která obsahuje dřevěné uhlí a černý cukr. Obličej lepil a vůbec nic jiného mi nepřinesla. Mám i od Garnieru Pure Active 3in1 (ne tu černou, ale bílou). Ona sice vyčistí, ale nezbaví černých teček. Popravdě je to snad jediná maska, kterou aspoň trochu ještě používám. Měla jsem i tři druhy od Balei. Jedna mě neskutečně pálela na obličeji, tak jsem ji musela sundat, další mi nic nesundala a ta poslední (černá) jediná alespoň trošinku fungovala.

A vzhledem k tomu, že ta černá slupovací maska od Balei něco sundala, ale spíš jen ty menší tečky, myslím, že taková kvalitnější, by mohla fungovat dobře. Dívala jsem se, jak funguje ta černá maska od Pilatenu a většinou jsem si všimla, že všichni byli spokojení. Co vy? Zkoušely jste ji nebo šly byste do toho?

A ještě jsem se chtěla zeptat na stránku Elnino.cz, která prodává kosmetické potřeby. Hledala jsem tuhle masku na více stránkách a většinou 60g bylo tak za 200-400Kč, což je hodně a to tam nebylo započítané poštovné. Na Elnino je ale stejná (originál, ne ta fake) za 150Kč s poštovým 200Kč. Je tam prý 75% sleva. Věříte tomu? Já jako docela jo, ale radši se zeptám na názor druhých. Ne že by 200Kč byla nějaká hrůza, ale jako student si zatím hlídám každou korunu. Přijde mi, že je moc dobře hodnocená a až na jeden špatný komentář byly všechny pozitivní, což je jasné, že ne úplně každému to bude fungovat.

https://www.parfemy-elnino.cz/pilaten-black-head-pletova-maska-pro-zeny-60-g/

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ElisHoli9.4.2018 18:00

    Sousedka má černou, používá ji hlavně její syn :D A funguje mu to prej perfektně :) Ségra si objednala stejnou, ale bílou. Má být novější a ještě vylepšená. Zkoušeli jsme ji celá rodina (rodiče, ségra, já) a dokonce i můj přítel :D Všem to funguje kromě ségry. A to ani po pořádným napaření obličeje. Já chodím radši ke kosmetičce, vyčistí pleť, dá masku, vytrhá obočí případně i nabarví a mám klid. :) Chodím jednou za měsíc. Ale jestli nemáš pleť nějak příšernou, tak maska určitě postačí. :)

  • U mě nezabírá pokud máš hloubkové černé tečky a nezasahují ti napovrch nevytahne to

  • I kdyz ti to zabete stejne se to bude stale tvorit, ty pory tam proste jsou a zanaseji se. Spis bych vyhodila ty sajrajty, co pouzivas a sahla po necem prirodnim na cisteni pleti. Rano a vecer vycistit, natrit kremem ja pouzivam bambucke maslo a jednou za tyden sipkovy peeling nebo masku z jilu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist