Vytvarovaný zadek a břicho

Otázku položila: Anonymní uživatelka #391317 19.6.2018 17:39

Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat jak si spevnit zadek nebo prostě chápete. Je mi 14 a kluci říkají, že mám hezký zadek, ale já bych ho stejně chtěla mít ještě více vypracovany. Jelikož žádný sport nedělám tak se celkem divím. Myslite, že by pomohla ta 30 denní výzva na zadek (Drepovací)? A co popřípadě i na břicho?.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nikdy neposiluj jen jednu cast, protoze to nebude mit zadny ucel... zapoj cele telo. A ano proste chapeme.
    (Jen tak mimodek, nepsala jsi tu vcera o prsou a podprsence?:-D)

  • Owerri19.6.2018 21:06

    A to já si zase myslím, že ta 30 denní výzva je dobrá. Stáhla jsem si aplikaci "Cvičení na 30 dnů", teď cvičím 18. den a výsledky jsou dost znát. Je tam cvičení zvlášť na břicho, na zadek, na nohy, na ruce, a nebo celé tělo dohromady. Pokud už tak máš postavu dobrou, a navíc ti je 14 let, to se tělo nejsnáz nechá tvarovat. Tak 30 denní výzva udělá hodně, a pak už se jen udržuj třeba 3x týdně :)

  • Rozhodně neposílej jen zadek a břicho, mohla by sis způsobit i zdravotní problémy. Když vypracujes břicho, ale vynechas třeba záda, začneš se křivit a v budoucnu pak můžeš mít velké problémy. Nejlepší je cvičit celé tělo. Pokud už chceš jen jednu část, tak posiluj tzv. Corel, tjm celý střed těla

  • Na hezky zadek je nejlepší chodit do schodů případně do kopce ;-) a na břicho je spoustu videí na YouTube, případně já chodila na kruhové tréninky případně “břišní pekáč” 3x tydne a nohy, zadek a břicho jsem měla perfektní :-)
    Na to, abys měla pěkný zadek a břicho ti fakt nebude stačit cvičit jen 30 dni..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist