Výtok z pupíku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #349860 29.11.2018 21:19

Dobrý den, mám už delší dobu cca 4 měsíce jakýsi bílý výtok z pupíku. Ze začátku jsem v této oblasti měla šílené bolesti, proto jsem navštívila doktora, ten si na mě díval, jako na blbce a řekl, že je to hygienou... (upozorňuju na to, že nejsem žádná špindíra a hygienu i v této oblasti dodržuju, možná i dokonce víc než kdokoliv jiný). Poslal mě tedy domů, že mi nic není, tak jsem tedy břicho čistila peroxidem, ale začalo to být ještě horší. Rozhodla jsem se zkusit to znovu, velice neochotně mi břicho prohmatal, poslal mě na rentgen a usoudil, že jsem si bolesti vymyslela. Už jsem trochu bezradná, bolesti i výtok pokračují, nejsem ani nijak obézní, že bych se v této oblasti nějak nadměrně potila. Máte s tím někdo zkušenosti? Poměrně dost mě tato situace v životě omezuje..

  • 30.11.2018 14:36:01 - yamd změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zmenit lekare v prvni rade... myslim, ze potrebujete antibiotika. Zkuste višňák alespon zatim. Třeba to vytahne. Nebo jestli mate doma framykoin. Kazdopadne bych to nepodceňovala. Peroxid bych nedavala...

  • Zkusila bych namazat treba pityolem nebo necim podobnym a hlavne bych do toho nerypala. Pokud lekar neshledal ze by tam melo byt neco v neporadku, mozna to mas jen nejak podrazdene. Sem tam taky neco podobneho pozoruji, ne primo vytok jak pises, ale jakysi maz. Jednou za cas pupik vytru lehce treba stetickou do ucha, jinak se priznam ze pupiku venuji minimalni pozornost - a to taky nejsem zadna spindira a macham se porad :D. Vim ale ze nekdy kdyz jsem si trochu do pupiku porypala, taky to bolelo a bylo to citlive. Byt tebou - pokud to vylozene treba nehnisa, asi bych to zas tak vsemocne nevytirala a nemacela peroxidem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist