Výtok vs sex

Otázku položila: Bývalá uživatelka #43452 28.9.2012 7:53

Zdravím!Mám takovej dotázek,určo to tu už někde je,ale jsem líná to hledat...Chci se zeptat na vaše zkušenosti...Trápí mě výtoky,už co jsem dostala ms,dr.mi řekla že je to brané jako normální a nic s tim neudělá,řeším ale problém jak to sloučit se sexuálním životem...měla jsem přítele dlouhá léta,který si na to zvykl a věděl to,ale bojím se,jak to budou brát jiní muži,veškerá spontánost je pasé...máte třeba nějaké fígle nebo ,,předsexuální přípravu,, :-D moc díky za každou zkušenost ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lenoric28.9.2012 16:13

    Pokud doktor rekl, ze je ten vytok zcel v poradku, ze to neni nejaka infekce, tak nemusis nic resit. Ma ho skoro kazda druha zena. Nevim co myslis tim jak to sloucit se sexualnim zivotem..? Prece kdyz se jde na vec, kdyz je zena vzrusena, tak tzv. zvlahne, coz je v podstate to same jako ten obycejny fyziologicky vytok, takze jakapak spontannost by mela byt passe?? Ja mam tento obyc. vytok doslova imrvere a zadny problemy nejsou. Naopak muzu rict, ze jsme nikdy nemuseli pouzivat nejaky lubrikant nebo tak, ze by to dostatecne neklouzalo.
    A jak by to meli brat ostatni muzi? Pokud jim neni 6 let, tak vi, ze u zeny jsou takoveto veci normalni. Pokud by to nahodou nektery nevedel a zajimalo by ho to nebo by mu to nejak vadilo, tak mu to strucne vysvetli, ze to tak proste byva.
    Hotovo, neni co resit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 568 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist