Výtok a pálení v pochvě

Otázku položila: Anonymní uživatelka #90263 2.2.2013 0:31

Tak mám zrovna něco, co jsem nikdy neměla. Před chvílí ze mě vyprskl výtok až mi tekl po nohách a to mám kalhotky, byl řídký a průhledný, lehce zakalený do bíla a nijak nezapáchal. Pak jsem šla na záchod a při čůrání mě to lehce pálilo. No a od té doby mě pálí v pochvě. Není to žádný úporný pálení, že bych z toho lezla po stropě, ale je to poznat no. To mi ještě nikdy neudělalo, to pálení. Myslíte, že by to mohl být nějaký zánět? A co když to přejde, mám se tím dál zabývat? Taky mě bolí na obou vaječníkách, měla bych teď někdy mít ovulaci, takže to by mohlo být asi tím. Achjo :-( bojím se, co mě ještě čeká. Je kdyžtak nějaká první pomoc při zánětu?

Přestalo to. Přes noc to prostě ustoupilo a teď už to nepálí. Opravdu by mě zajímalo čím to bylo a co dělat teď. Asi to nechat být a čekat jestli se to zase neobjeví. Před pár měsíci mi doktor při stěru objevil nějaký bakterie, který by ale podle něj neměly nic způsobovat a měla jsem antibiotický globule. Po nich se mi výtok trochu zmírnil ale pak se to zase vrátilo do normálu. Včera to teda ale bylo hodně. Už jsem byla dřív přeléčená antibiotiky ale nezabraly mi. Asi jsem proti tomu nějak imunní. Ještě mě napadlo, že mám doma výplachy Rosalgin, tak že bych si to zkusila preventivně tímto, co myslíte?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,to co popisuješ bych viděla na zánět pochvy.Pálení,výtok a pod.Jsou dvě možnosti.Buď si skočit do lékárny a poprosit lékarnici ať ti poradí co na kvasinky,"zánět" a nebo navštívit v nejbližší době svého gynekologa.Pokud to začalo pálet tak by to samo asi odeznít nemnělo ba naopak to bude horší.

  • Zajít na gynekologii, doktor Ti pravděpodobně napíše globule na zavádění a nějakou mastičku na zevní rodidla. Takhle jsem to měla já při zánětu děložního čípku :-). Taky svědění a výtoky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist