Výtok

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424963 2.7.2020 22:41

Dobrý den, chci se zeptat, je mi 13 let a už cca od 11 let mě trápí výtok (menstruaci už mám). Výtok má průhlednou barvu a nezapáchá ani nesvědí. Chci se zeptat,j estli je všechno v pořádku nebo to mám nějám začít řešit? Děkuji za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud nezapacha a nic te nesvedi nebo neboli, tak se neni ceho bat = je to normalni (muze byt pruhledny az bily)

  • Výtej mezi ženami, drahá :-). Bohužel, to co nazýváš výtokem je zcela normální a budeš si na to muset zvyknout, jako my všechny. Ve dnech, kdy je ti vlhkost nepříjemná, můžeš používat intimky.
    Pokud by se objem tekutiny výrazně zvětšil, nebo byl svědivý, hrudkující, nebo zapáchal, navštiv lékaře.:-)

  • Vím že to je nepříjemné ale díky tomu se z tebe stává zdravá žena. Dost se podceňuje ten správný účinek toho proč tečeme, ale díky tomu se di kundička čistí a vypracuje že sebe vše nezdravé a dělá ti správně prostředí v ní. Vím že mě teď ukamenujete ale ja osobne nedoporučuji intimky, neb se ti bude pařit a to vyvolá nepříjemné věci pro skvělé bujení bakterií které tam sice máme ale musí být v rovnováze... doporučuji hlavně bavlněné kalhotky a teď v létě hlavně šaty nebo sukně a pod nimi klidně bez kalhotek, ať pěkně větrá a nezapaří se ti. Neboj se, nepoteče ti moc po nohách, když bude větrat nebude tolik téci. Taky jsem se takto hrozně styděla ale prostě jsem to vzala tak tento stejně nemohu ovlivnit a alespoň vím že jsem naprosto zdravá. Nedělá mi problém si kalhotky za den i 2x vyměnit ale fakt je že miluji léto a být bez nich i když někdy mám strach aby nedošlo špatně vítr do sukně ale ještě se jí to nikdy nestalo a myslím si těsně opravdu nemáme za co stydět... Vždyť kalhotky existují teprve 100let ... A opravdu mě každé vyhovují... já kdybych mohla chodím jen bez nich a jen sukně... je to pro mě jako pro ženu prostě přirozené....

  • Zkus si přečíst něco o ovulaci a plodných dnech. Pokud to pociťuješ v určité fázi cyklu, je to pravděpodobně plodné období. A s tím fakt nic neudělaš.

  • Pravděpodobně to není žádnej výtok, ale hlen děložního čípku a ten je úplně normální ;) Během cyklu se mění jeho konzistence i množství, znamená to, že tělo funguje jak má. Pokud ti to vadí, tak nos intimky, ale já si na to zvykla a holt tam někdy mam úplnou potopu :D Ale dá se to úplně normálně zvládnout. Hlavně nos bavlněný kalhotky, hlavně takhle v létě. Už jsem takhle kvůli nebavlněným kalhotkám v létě měla zánět. Nenormální to bude až když tě to bude svědit, výtok bude hrudkovitý nebo bude zapáchat, případně třeba zelený, to je pak třeba navštívit gynekologii. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist