Výtok

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35832 25.3.2011 22:44

Ahoj, asi posledních čtrnáct dnů mne trápí žlutozelený výtok. Nic mě nebolí, nepálí, nesvědí, nezapáchá. Jen že to má takovou abnormální barvu a že je ho celkem dost. Nevíte, co by to mohlo být?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no taky mykoza.. pro tu je hodně typický žlutozelený výtok.. a néé vždy to musí svědět nebo pálit.. rozhodně na gyndu.. nebo se ti to pěkně rozjede

  • Nechci tě strašit, ale může to být spousta věcí. Například i kapavka, pro kterou je typický žlutozelený výtok. Tak radši upaluj k doktorovi.

  • Ahojky, tak tenhle dotaz zní úplně stejně, jako bych ho psala já. V listopadu jsem porodila, asi 3 týdny měla klasické poporodní krvácení a od té doby, co skončilo, mám přesně takový výtok, nic nesvědí, nepálí, a je ho poměrně dost. Doktorka mi na to dala už 3x zaváděcí tablety, ale nezabrali. Nakonec se zjistilo, že jde o streptokoka a že příčinu mám hledat jinde, že gynekologicky jsem vpořádku. Tak jsem šla k obvoďákovi, vzal mi x ampulek krve a teď čekám na výsledky. Jen mi je trochu podivný, že vaginální výtok řeším s obvodním lékařem :-) a jemu samozřejmě také, tohle měla řešit gynekoložka i když je třeba příčina jinde. Měla udělat testy a pak mě třeba někam poslat, dle výsledků.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist