Vysoké libido

Otázku položila: Anonymní uživatelka #379111 20.11.2017 22:04

Dobrý den, je mi 18 let a mám problém najít si kluka protože, mam od malicka DMO a nechodim uplne rovne. Ted posledni dobou jsem zacla casto masturbovat treba i 3 krat do tydne a obcas uz mam chut i v nevhodnou chvili. Muze casta masturbace ovlivnit muj sexualni zivot, kdyz bych si casem nekoho nasla? Bojim se, abych pak byla schopna i s partnerem dosahnout orgasmu a uspokojit nas oba. Jak casto je normalni masturbovat a mit sex, kdyz bych mela casem prvniho pritele a po jake dobe po seznameni je normalni s nim zahajit sex? Mozna se masturbaci i uklidnuju a to neni asi moc dobry. Mam depky z toho ze nikoho nemam a chybi mi i citovy a emocnivztah s muzem.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pie.com.key20.11.2017 22:13

    Masturbace je v pořádku, 3x týdně mi nepřipadá moc... Možná kdyby to bylo třikrát denně a nezvládala bys kvůli tomu třeba povinnosti :D Jo a bacha na ty nevhodné chvíle. Na veřejnosti fakt ne... Jinak ale co je a není normální je ale strašně individuální. Jak často sex? Podle nálady OBOU partnerů. Kdy poprvé? V momentě, kdy budou OBA chtít. Žádné jiné normy bych neudávala...

  • Masturbace neni vubec v poradku. Mela by ses snazit to zkusit ovladat a nebo to ovladne samotnou tebe.. A ano mas pravdu, bude to ovlivnovat vas vztah. Budes mit problem.dosahnou orgasmu, protoze si to zkazis svou technikou; zkus vydrzet! Masturbace jen Te nici.!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 499 odpovědí a 409 695 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist