Vysoká židle IKEA - zkušenosti

Otázku položila: buccaneerka2 2.12.2018 22:28

Holky, které máte tu plastovou jídelní židličku pro děti, jak jste s ní spokojené? A odkdy dokdy jste ji používaly?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mame a naprosta spokojenost. Odolna, skvele se omyva, levna. Kamaradka mela nejakou "lepsi" vypolstrovanou, s vsemoznymi hranami a mezirkama fakt blbe se to vymyvalo. Kdyz se dite uci jist samo, tak docela nadela ( aspon teda to nase)- takze ja tu ikeackou opravdu ocenila, jak se dobre umyva, jednim tahem hotovo. Meli sme ji cca do 2 let, pak presel na podsedak, co se da na beznou jidelni zidli a jedl s nami u stolu.

  • Machu3.12.2018 6:45

    Myslíš tu obyč bílou plastovou? Máme ji taky, ale kupovali jsme ji v Polsku. Maximální spokojenost, fakt jde z toho všechno umýt. Nohy jdou myslím normálně vyšroubovat, ale mě by to nebavilo pořád skládat a rozkládat :-D

  • Petra353.12.2018 8:48

    Taky máme a jsme spokojení

  • petulinkaa133.12.2018 14:48

    Zrovna jsem v ni v pátek u kamarádky krmila malou, neni špatná, určitě lepší na udržovani, akorát ta plocha na jidlo mi nepřijde velika a celkove nepohodlné sezení pro dite, ale na to na co potřebuješ určitě stačí bohatě, ale za me bych ji doma nechtěla ;-)

  • já bych byla u té židličky opatrná ještě z několika důvodů, kromě toho co píše petulinkaa13. židle má poměrně nízké opěradlo, stoleček není stavitelný (takže bud je tak blízko u těla, že se tam dítě špatně dává, nebo se dítě musí posunout dost dopředu aby vůbec k jídlu dosáhlo, což zase potom je v protikladu s pásem v pase, který by ho moc pustit nikam neměl) a nemá opěrku na nohy, což je pro dítě nevhodné - nohy mu pak visí dolů. i dospělý když sedí, tak si nohy zapře pro lepší posez, tady u toho ta možnost není. a polstrování alespon sedáku. komu z nás se dobře a pohodlně sedí na tvrdém plastu? asi nikomu.
    na občasné posezení např. u prarodičů asi proč ne, ale na pravidelné používání doma bych tuto židličku nevolila.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist