Vysoká škola

Otázku položila: Radka89 18.8.2011 10:43

Ahoj,mohl by mi někdo prosím poradit ? Chtěla bych studovat na zubařku-bydlím ve Svitavách. Která vejška je dle vás nejlepší? Na internetu se samozřejmě všechny školy vychvalujou a pak skutek utek-tak pls poraďte.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj :), já teď nastupuju na fildu, ale spolužačka se hlásila na zubařku na Karlovu univerzitu. Celý gympl měla samé jedničky, takže se dostala bez příjimaček, jinak se tam u příjimaček dělá i nějaké tvarování, nebo jak to nazvat, je to prý docela těžké. A myslím si, že pokud jde o lékařství, tak Karlova univerzita zaručeně vede. ;) Můj bratránek tam studoval na lékaře a je to opravdu velmi kvalitní škola. V dnešní době se hodně mluví i o Brně, ale já osobně Brno jako takové nemám ráda a když jsem tam byla na příjimačkách, tak se mi vyloženě ta filosofická fakulta nelíbila, to v ČB je to mnohem lepší.
    Myslím si, že Karlova univerzita bude pořád na prvním místě, má i velmi dobré jméno ve světě, takže bych volila tu. ;)

  • Verousek8918.8.2011 14:21

    Tak nejlepší škola je určitě Karlovka v Praze, ale pokud vím, tak Masaryčka v Brně je také skvělá škola. Určitě bys neprohloupila, kdybys šla do Brna. Záleží, jestli by jsi do Brna chtěla jezdit, já tam dělala přijímačky, ale nemám Brno ráda, takže bych tam stejně nikdy nechtěla studovat. Jinak, ještě máš možnost např. v Olomouci a Palackého univerzita je také dobrá. Jo a dobrá je i v Hradci :) Myslím, že lékařské fakulty budou vychvalovat všechny a právem :) Nebála bych se, že bude nějaká špatná.

    Můžeš se podívat třeba tady: http://ihned.cz/c1-34588120 ... je to sice z roku 2009, ale třeba ti to pomůže.

    Tady máš ještě něco z roku 2010: http://www.lidovky.cz/hodnoceni-ceskych-vysokych-skol-lekarske-fakulty-fvb-/ln_domov.asp .

    Nebo ještě můžeš zkusit tohle: http://download.strediskovzdelavacipolitiky.info/Typologie%20V%C5%A0%20LN%2016%20feb%202010.pdf .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist