Vysazení HA

Otázku položila: Anonymní uživatelka #267050 3.12.2020 13:33

Ahoj všem, chtěla sem se zeptat jaké změny u vás nastaly po vysazení HA, váha, pleť a tak. Vím že každé tělo se s tím vyrovná jinak, ale chtěla bych vědět vaše zkušenosti. Brala sem 9 let Belaru a teď rok beru Bonadeu = 10 na HA a v poslední prášek si vezmu v dubnu a pak už vysadím, jelikož chceme s přítelem miminko.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Brala jsem HA 10 let a po vysazení hned naskočila pravidelna MS. Váha, pleť vse OK..

  • Ahoj, já to měla takové divočejší. 13 let na HA se nehezky podepsalo. S váhou a pletí se nic podstatného nedělo, ale s MS byl problém. Nejdřív vše naskočilo, ale pak se prodlužovaly cykly, nebylo mi moc dobře fyzicky. Nakonec po dvou letech po vysazení díky mojí úžasné gynekoložce se vše srovnalo, ale neobešlo se to bez pomoci léků, po kterých jsem přibrala a byly i ty problémy s pletí, ale viděla jsem, že to funguje, tak jsem vydržela.

  • Tak ja po 12ti letech vysadila HA a byla to docela smrst, byla jsem hodne naladova a ms napred trikrat prisla presne jak hodinky a pak si půl roku delala co chtela ... Nebo mi bylo desne zle, jinak plet i vaha byly v pohode, do cca roku od vysazeni se to samo srovnalo a presne za 11 měsíců od vysazeni jsem byla tehotna :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist