Vysavač

Otázku položila: Verousek89 27.10.2011 22:11

Holky, potřebovala bych poradit s výběrem vysavače. V současnosti mám tento Electrolux Maximus: http://vysavace.heureka.cz/electrolux-zxm-7010-maximus/
Ale přijde mi dost velký a špatně ovladatelný (mně se s ním špatně pracuje), proto bych chtěla nějaký jiný, se kterým se mi bude pracovat lépe, vysávám především laminátovou podlahu.

Docela se mi líbí od Rowenty a koukala jsem, že mají zítra v electroworldu jeden za pěknou cenu 2222Kč. http://vysavace.heureka.cz/rowenta-ro-4762-silence-force/. Nemáte nějaké zkušenosti, nebo nějakou radu? Ještě jsem koukala tady na ten: http://vysavace.heureka.cz/rowenta-ro-4627/. Zítra se na ně jedeme podívat, tak si ho tam určitě vyzkouším, ale chtěla jsem se poradit ještě tady u vás :) Budu ráda za jakýkoliv komentář ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • http://www.lindhaus.cz/telo/vysavace/dp5/dp5.htm v zivote jsem nemela v rukach lepsi vysavac. jooo priplatis si, ale vydrzi ti minimalne dvacet let bez opravy ;) jsou to drzaky a nejucinejsi, o kterych jsem kdy slysela... nyni jsem ho koupila na aukru, uplne po haluzi za 3000 a jsem happy, fakt :) jinak lindhaus dela i ty vysavace tvaru vajicka s dlouho hadici, ale ten jsem v ruce nikdy nemela, od te firmy, tak to nevim, ale tyto stojici jednak snadne manipulovatelne, nemusis za sebou tahat zadne vajico, diky koleckam se s nim bezvadne dela, opravdu s timto vysavacem je pro me vysavani radost... a to nekecam :D zni to jak blba reklama, ale vim, co doporucuju :D

  • Ahoj, a nepřemýšlela jsi o průmyslovém vysavači? My máme také všude dlažbu a každou chvíli na podlahu děti něco vylijí a než to utřu, tak to uschne a pak se všude lepíme. Klasický vysavač jsem už dávno vyhodila a místo něj jsem si koupila průmyslový vysavač, který používám na suché i mokré vysávání. Mrkni se když tak na https://www.testino.cz/prumyslove-vysavace , kde si nějaký vysavač určitě vybereš :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist