Vyrovnání se po rozchodu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407204 11.8.2021 21:59

Ahojky holky, ženy… jak se vyrovnáváte po rozchodu s člověkem, kterého jste fakt milovala? Co děláte abyste zapomela? Zapomeli jste na nej třeba s jiným člověkem? Užívala jste si? Jak dlouho vám to zabralo?
Je to otázka měsíců, nebo i roku, více roků? :(
Jsem mladá a poprvé jsem se tolik zamilovala, ze rozchodu nemůžu vůbec uvěřit.. jsou to asi 3 mesíce po, porad na nej musím myslet, nemůžu na nej zapomenout, ty vzpomínky, vše jsem si s nim představovala jaký to bude, myslela jsem si, ze je on ten správný, apod.
Láska z jeho strany tam nebyla, ale i tak na nej nemůžu zapomenout… Nechápu to, nikdy bych mu to neodpustila a už mu nic nevěřila, ale Miluju ho, a zároveň nenávidím..
co dělat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tynus2311.8.2021 22:05

    Chce to čas, hodně času, soustřeď se převážně na sebe. Snaž se zabavit, jakkoliv, jdi třeba s kamarádkou ven, či buď s rodiči, sourozenci, neříkám že na to nebudeš myslet, budeš, ale uvidíš že ve výsledku to pak bude lepší. :-) Určitě nedělej to, že díru po něm "zaplácneš" někým, nebylo by to fér vůči dotyčnému a vlastně ani tobě. :-) Držím palce

  • Ahoj, já to takhle měla s bývalým před deseti lety. Pro mě to byla velká rána, když mi v podstatě po mailu napsal, že se mnou budoucnost nevidí. "Léčila" jsem se z toho asi rok a půl, kdy jsem vztahy odmítala, protože s ex jsme byli kamarádi. Psal mi, jak lituje, že jsme se rozešli, že by chtěl aspoň jednou ještě zažít se mnu noc atp. Prostě blbosti, nad kterými jsem se akorát zasmála, připadalo mi, že to má být spíš jako vtip. Nakonec jsem potkala manžela, nezamilovala se, ale oblíbila jsem si ho a sestěhovali jsme se. Manžel taky nechtěl vztah hrotit. Buď to vyjde nebo ne. Postupem komunikace s bývalým jsem zjistila, že mě ex jednoduše roky tahal za nos a nejen mě. Takže jsem ho odstřihla úplně a jsem ráda. Je to život. Sice do manžela zamilovaná nejsem, ani ne od do mě, ale určité přátelství a náklonnost mezi námi je. A hlavně mu můžu věřit. Chce to čas, čas a zase čas... Hodně štestí.

  • Přesně jak píše Tynus23, chce to čas, a to hodně času..... Mě třeba moc pomohlo si v jednom případě pustit film Tajemství... Pak jsem hodně chodila ven do přírody a sama pro sebe si tam na toho člověka zanadávala a tak nějak sama sobě jsem ho zprotivila a říkala si pořád, že si mě nezaslouží a ono mi to hrozně pomáhalo... Kdyby mě někdo viděl, tak si řekne, že jsem cvok, kterej chodí po lese a mluví sám k sobě, ale pro mě to byl určitý druh terapie... Někdo třeba zase nesnese být sám... Najdi si něco, co tě bude bavit a naplňovat a on se brzo objeví někdo jiný, kdo ti ukáže, že dokáží být i jiní chlapi ;-) pak si na tohoto ani nevzpomeneš ;) Dej všemu čas..

  • Marlena12.8.2021 20:53

    Říká se, že co rok vztahu, to měsíc smutku po rozchodu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist