Výročí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42397 28.8.2011 17:51

Ahoj holky, budeme mít s přítelem výročí....10 let od svatby (15 let vztahu, máme to v jeden den..) a chtěla bych mu dát něco výjimečného...jenže mě nic nenapadá:((( Může to být i trochu dražší..ale né barák ani auto:)) budu vděčná za každý nápad, nebo napište, co dáváte vy, když je to takhle "kulaté":) díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simea28.8.2011 18:56

    Co si splnit nejakej spolecnej sen?? Co jste si treba na zacatku vztahu rikali, ze byste oba chteli, ale nebyl na to cas, penize..

  • Tak takhle dlouho jsem s nikým ještě nevydržela, tak nevím, ale zkus třeba nějakej zážitek. Co let balónem? Jenom vy dva a láhev šampáňa. Nebo nějakej romantickej víkend.. Nebo třeba všechno dohromady! :-) Nevím, co se mu líbí. Je to sportovec, adrenaliňák nebo kliďas?

  • http://www.esennce.cz/ - různé zážitky, můžeš mrknout. ;)

    Anebo nějakou tu dovolenou v zahraničí, jak píšeš i ty. ;) Zkusit tam pohledat nějaká zajímavá místa, něco, co by bylo fajn. ;) Jestli je sportovec, tak tam třeba jezdit na kole, nebo kurz potápění a pak se potápět v moři, nebo taky rybaření, kdy vyjet na ty větší ryby, třeba do Norska. ;)

  • Zážitek je dobrý :-) Můj manžel si už dlouho přál projížďku hummrem, tak jsem mu ten sen splnila.
    Cestování je také krásné :-) Záleží na tom jaké má sny a popřípadě, jaké máte společné a nějaké si splnit ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist