Vyříznutí znaménka z vlasové části hlavy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #63124 11.4.2012 22:31

Ahoj,
chci si nechat odstranit znaménko z vlasové části, není sice vidět, ale vadí mi hlavně při česání.
Máte někdo podobný problém?
Jaký je nejlepší, nejrychlejší a nejmíň bolestivý způsob - laser nebo vyříznutí?
Taky by mě zajímalo, jestli mi budou muset okolo toho oholit vlasy? A jak se to případně umrtvuje? Kolik se platilo? :-)
Děkuji Ivet

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jak píšou holky. Vyříznutí je nejrychlejší a posílají tu pihu na histologii - preventivně. Místo opíchnou nejčastěji Mezokainem, trošku to štípe, ale jen chvilku. Většinou se místečko těsně kolem pihy oholí nebo se vlasy ustřihnou co nejkratší. Vlasy překáží při šití a hlavně se zbytečně tahají při vyndavání stehů. Jestli to vyloženě nespěchá a to místo neschováš ostatními vlasy, počkej na podzim/zimu. Pak to schováš pod kulicha a viditelnou jizvičku bys měla chránit před sluníčkem.

  • Ahoj,to je těžké ti říct...tohle musí vidět přímo lékařka,která to vyhodnotí.Synovi řezali už 7 pih z preventivních důvodů a řezání zvolila paní doktorka jako nejrychlejší metodu.Laserem je to snad na více krát. A přítel také neplatil nic.Je to případ od případu.

  • Martasek8912.4.2012 9:53

    Já měla znaménko nad uchem, docela velké. Napsala mi tenkrát odeslání kožní, tak jsem nic neplatila. Dr přemýšlel, zda kolem oholit, ale jiný přítomný brojil, že takové krásné dlouhé vlasy nebude holit, tak nejnutnější kolem se ostříhaly a bylo :) Do toho něco píchli, to se nafouklo, řízli a měla jsem 3 stehy :) Pohoda, rychlovka.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist