Vypovídání se - mám ráda oba dva

Otázku položila: Anonymní uživatelka #57860 4.1.2013 23:13

(Jestli to na tento server nepatří, chápu)
Jsou tu dva kluci, spis chlapi. Mne je 22.
Prvnímu (aktuálnímu) je 31 let, má stabilní práci. Bydlí s partou (též pracující). Asi tři měsíce spolu chodíme. Zájem je oboustranný, bez uhánění od jedné ze stran. Vídáme se tak 2-3x týdně, když se nevidíme, tak jsme v kontaktu tak jednou za dva/tři dny, prostě si nevoláme každej večer před spaním když to řeknu nadneseně. Nevím zatím o co mu jde, jestli o něco vážnějšího z jeho strany nebo prostě jenom sex. Máme stejné zájmy, ne všechny teda. Když spolu jsme dobře se bavíme, je sranda, ale dokážeme se bavit i vážně. Spor menších rozměrů už taky byl, nic zásadního. Je pozorný, chová se strašně pěkně, je tu „pro mě“. Spíme spolu. Vypadá, že to má v hlavě srovnaný, že je rozumnej. Ovšem vadí mi u něj jediná věc, a to je jeho pubertální zábava. Na bytě pořádají oslavy narozenin s kámošema i kámoškama, silvestr apod. Když mi to asi dvakrát popisoval, tak se ve mně vařila krev. Něco ve stylu (dle jeho slov) „někdo se opije, někdo se svlíkne, někdo se popere, něco se třeba i rozbije, tulíme se vzájemně, prostě zamrzlá puberta“. A já si říkám co to sakra je? To si tam pořádají soukromý swingersparty jenom pro zvaný ve stylu každej s každým nebo co? K tomu ještě dodal „hrajeme geje no, děláme show, ale já na těch akcích spíš jen fotím“. Tak to je zvrhlej tímto směrem – každej tam oblejzá každýho a pak si to ještě prohlížej na fotkách nebo je to jen zábava dnešní doby?
(Info: není věřící, ale do kostela mu nedělalo problém se mnou na mši jít, akceptuje to. Co se dlouhodobějšího vztahu týče, tak nevím jestli by třeba nepodvedl, nebo ženskou se třema dětma dokázal opustit. Na to ho znám krátko). Když se máme sejít, tak skoro nemůžu dospat.

Druhýmu (status kamarád) je 27 let, má též práci. Máme stejný zájmy, stejný rodinný zázemí. Oba jsme věřící, ale takoví „modernější“. Nevím jaký to je z jeho strany se mnou. Známe se asi 3 roky. Prvně učaroval on mně, ale měl holku. O půl roku později se snažil on o mě, ale já byla uražená a dotčená. Nechali jsme to v přátelský linii. Od tý doby (asi ty tři roky) nikoho, s kým by fakt „chodil“ neměl, nějaký seznamování asi určitě bylo. Já další dva roky po tom, co se toto odehrávalo, nebyla schopná s nikým chodit, pořád, ale fakt pořád jsem na něj myslela. Teď jsem teda zvládla navázat vztah, on o tom ale neví. Když jsme byli naposled na kafi (občas se sejdeme, jsme ze stejných končin), tak byla vhodná chvíle na to říct, že s tamtím vlastně chodím. No a já ho zapřela, řekla jsem „jeden kamarád“. Minulý léto mě zval na týden s kámošema pod stan, ale byla jsem v zahraničí, pak mi i čas od času zavolá. A teď mě pozval s jejich partou, kde asi 3 lidi lehce znám, na týden na hory. Řekla jsem, že uvidím jak budu mít hotový zkoušky, že dám zavčas vědět. Strašně mě to na ty hory táhne. Možná i trošku proto, že můj nynější kluk mi řekněme suše oznámil, že v půlce února jednou s partou do Alp. A tento mě zve kam může. Na brusle, na sporty a tak.. Co se vztahu týče, tak z něj cítím, že by nepodvedl/neopustil (kostel apod.), je věrnej, to vím. Co mi na něm vadí, že je nerozhodnej, strašně mu trvá, než se pro něco rozhodne. Nebylo mezi náma nic, ani pusa. Když ho náhodou potkám, srdce mi poposkočí.

Mám ráda oba, nevím jestli některýho víc. Když s mým nynějším spím, tak mi hlavou sem tam probleskne myšlenka na druhýho. Když jsem na kafi s druhým, mám pocit, že skoro podvádím prvního. V reálu to nehraju na obě strany, to jenom vnitřně se to ve mně pere. Chci to nějak rozseknout, nemůžu se rozhoupat.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)


  • Krásnej příběh, moc hezky napsaný. Chápu jak Ti je, byla jsem v podobné situaci a proto můžu jen doporučit: ROZHODUJ se SRDCEM, nedej na mozek! Podle příběhu je vidět, že Tě ten "druhý" též v uvozovkách kamarád láká víc než nynější partner a pokud to i ten "kamarád" cítí stejně, myslím, že by nebylo marné dát se dohromady nebo si o tom alespoň promluvit ;-) . Nelíbí se mi jednání Tvého přítele, hlavně mě udivuje že není proti swingers párty nebo Tě tam aspoň nepozve. Oznámí Ti to až je po všem a ještě se u toho směje. Myslím, že tenhle chlap Ti za to nestojí. Nepromarni šanci a zkus to s tím "kamarádem" ;-) .

  • petulinkaa134.1.2013 23:29

    No když jsem si to přečetla,tak se te zeptam na jedno? VÍŠ O TOM,ŽE UPLNE DOKONALEHO kluka nenajdes? proste kazdej vzdycky bude mít neco,jak dobreho tak spatneho....ty musis vedet ke komu te to tahne vic a nesrovnávat :-)

  • Mně se víc líbí ten druhý. Ve všem - má o tebe zájem dlouhodobě, víc o něm víš, chce se bavit s tebou, je trpělivý, věkově blíž a přitom možná i mentálně zralejší než ten starší... (můžeš být ráda, že tu holku tehdy kvůli tobě nenechal... kdybys byla v její kůži, jedině bys to ocenila).
    Na ty hory s ním jeď... Když se tam spárujete, tak to tak prostě mělo být a toho staršího prostě pustíš k vodě, když se nespárujete, tak si nemusíš nic vyčítat :-) rozhodně je super jet s fajn lidma na hory, trochu sportovat a trochu se bavit. Užij si to!:-D

  • maxice5.1.2013 9:13

    Jdi do toho druhého, ten první mi přijde že tě bere, jen když on chce a má náladu na "sex" atd. také jsem měla jeden takovej vztah a bylo to o ničem, jen o tom sexu a pak už z toho vztah nikdy nevznikne. Ten druhý se mi líbí víc, ale ty musíš sama zjistit, ke kterýmu tě to táhne víc, my jen jako třetí osoba ti můžeme poradit, ale to nemusí být pro tebe to správný, páč ani jednoho neznáme a neprožíváme s nimi to co ty :-) tak hodně štěstí a ať se rozhodneš správně ;-)

  • Já bych určitě začala zkoušet navázat něco víc s tím druhým, ale dívám se na to trochu zaujatě - NESNÁŠÍM dospělé chlapy, co by mohli mít rodiny, ale místo toho se chovají jak patnáctiletí kluci a ještě se tím chlubí (vlastní zkušenost). To se mi dělá úplně zle. Takže pokud chceš vztah, já bych to určitě zkoušela s tím druhým, už z tvého popisu je mi sympatický. :)
    Já teď chodím s přítelem, známe se už dlouho, když jsme se poznali, chtěl mě, ale měl slečnu, když se s ní asi za rok rozešel, byla jsem zase zadaná já, pořád jsme se takhle míjeli, ale nemohli jsme bez sebe být a pořád celou dobu byli v kontaktu. Minulý rok jsem kvůli němu opustila bývalého (podobný typ jako tvůj přítel) a dodnes si říkám - ještěže!!! Jsem teď strašně šťastná a přeji ti, abys byla taky. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist