Vymáhací agentura- ale nic nedlužím

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61617 23.6.2012 13:24

Ahoj holky, dneska mi volalo nějaké číslo které neznám, pak mi od něj přišla sms že mám neprodleně zavolat nebo napsat mail že je to firma LogiCall. Našla jsem si to na netu a je to vymáhací agentura! Vůbec netuším proč mi volá, nejsem si vědoma žádného dluhu nemáte s tím někdo zkušenost prosím? Jsem z toho zoufalá. Zkoušela jsem tam 3x volat a nic, řeklo mi to že jsou operátoři obsazení a hovor se vypnul. Má s tím někdo zkušenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Borlova23.6.2012 14:05

    Vůbec netušim, co je to za firmu. Rozhodně bych tam nevolala, doufám, že to není číslo začínající 900, aby to nebyla nějaká podvodná firma a tobě pak nepřišel nehoráznej účet za telefon, teď je toho zpoustu:-(. Být tebou, tak napíšu teda email, kde bych se jich zeptala, o co jde. Uděla bych si ale nějaký nový email, který bych použila jenom na tohle. Aby tě pak furt neotravovali. Buch ví co to je za firmu:-(

  • no oni jsou i některé firmy, které si zakládají svoji "živnost" na podobných telefonátech nic netušícím lidem, kteří pak ze strachu, že fakt něco nezaplatili jim peníze zaplatí a přitom nic nedluží. některé z takových firem spoléhají na strach lidí z exekutorů a na to, že nechtějí řešit nějaké nervy s dohadováním zda dluží nebo ne. někdo se chytne, někdo ne. to, že ta firma už nějakou dobu existuje nutně nemusí znamenat, že se jedná o poctivou firmu.
    pokud něco, však oni se sami znovu ozvou ;-) a pak uvidíš o co jde.

  • Ahoj, je to u nás ve městě. Přebírají dluhy od věřitelů a vymáhají je za ně. Ať už to jsou operátoři, pojišťovny, město nebo tak. Možná máš na něčem jen malý nedoplatek a ani o tom nevíš. Nebo to může být i nedopatření, které se vysvětlí. Jako druhou věc, co dělají je,že nebízejí tarify, připojení k tv, nebo netu na základě pevné linky. Tak jestli nějakou máte.
    Radila bych ti, aby sis našla na ně email a napsala jim jméno, město odkud pocházíš a co po tobě chtějí. Lepší než aby pak nabíhaly zbytečně nějaké penále.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist