Výkyvy nálad

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438404 6.2.2022 20:08

Krásný večer,

poslední měsíc si všímám mých neustálých výkyvů nálad a totální přecitlivělosti. Stačí, abych viděla fotku miminka, koťátka atd… a už mě to dojímá a mám slzy v očích. Moje nálady jsou jak na houpačce, dokážu se naštvat z vteřiny na vteřinu, a pak jsem akorát nepříjemná na přítele. Už mě to začíná otravovat. Nemáte nějakou radu, jak ty hormony zklidnit?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik7.2.2022 8:20

    A nejsi náhodou těhotná? Pro jistotu bych zašla na gyndu. A pokud ne, zašla bych za obvodním lékařem, ať tě pošle k odborníkovi. A pak jsou tu bylinky na psychiku - dobromysl nebo-li oregáno, třezalka, meduňka, bazalka, chmel. A na uklidnění jsou kozlík lékařský - ten mám vyzkoušený a opravdu funguje. A pak třeba mučenka. Než začneš užívat bylinky, ujisti se, že nejsi těhotná.

  • ninaricci7.2.2022 15:29

    Těch příčin může být fakt strašně moc. Já osobně bych zkusila vrátit se v čase a popřemýšlet, kdy a jak to začalo. Já to měla třeba z bývalé práce – byla jsem lítostivá, bez energie a přitom hodně podrážděná. Zkuste třeba změnit práci? Nevím, odkud jste. Ale já jsem práce Kladno hledala tady: https://cz.jobimi.com/prace/kladno/ :) Ale na inzerátech je teď spousta nabídek.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist