Vykloubená čéška

Otázku položila: Anonymní uživatelka #331924 24.4.2017 18:03

Áhojte holky, je mi 13. Před 3mi měscíi jsem si vykloubila čéšku. Měsíc po tom co jsem si to vykloubila - při pádu na lyžích - jsme šli k doktorovi na chirdu. Dostala jsme ortézu a při trvání potížích za týden kontrola u ortopeda. Ten zjistil že jsemto měla vykloubené a dostala ortézu na měsíc. Jenže už jsem to nemohla vydržet a předminulé úterý jsem tam šla. A dostala jsem žádanku na MGR. Na magnetické rezonanci jsem byla ted v sobotu, výsledky budou až zítra- pozítří. Já se jen chtěla zeptat, myslíte, že půjdu na operaci...Pořád strašně, ale fakt hrozně bolí, už nevím co s tím. Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můžu se zeptat? Jsi to ty, co před pár měsíci psala, že si nabila na lyžích a matka s ní nechce k lékaři? A to s tebou šla až po měsíci, co tě to bolelo? Nechci tě tím rozhodit, ale tohle je hrozný přístup rodiče!
    On ti chirurg nedělal rentgen? Tam by vykloubení poznal. Měl tě vidět rovnou ortoped. No, pozdě bycha honit. Zkušený ortoped by měl dle výsledků MR a pohmatu poznat, co s tím kolenem je. Takhle od stolu těžko říct, ale můžeš mít třeba přetrhané vazy v koleni, a to na operaci je. Zatím neplaš, nestresuj. Počkej na výsledky a na to, co navrhne lékař. Pak když tak napiš sem. Držím palce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist