Výklad karet .. dá se tomu věřit?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #57753 9.2.2013 8:13

Holky, nechala jsem si nezávisle na sobě od různých kartářek (osobní konzultace, emailová konzultace) výklady na vztah. A ve všech výkladech bylo, že mě čeká vážný vztah, který mě bude těšit, že tam je vidět úspěch, láska, radost. No a v kartách většina těch kartářek viděla, že mě to čeká v práci, že tam by měl nějaký ten vztah vzniknout. Jenže my jsme kolektiv ženskejch :-D
Jsem v práci od ledna a zatím se tam žádnej chlap neochomítnul, tak já nevím jestli tomu věřit nebo ne.
Jo, kdyby to bylo jen od jedné kartářky, tak na to nevěřím, ale těch kartářek bylo více (bohužel jsem výkladům dost podlehla) a tak to se mě věřit tomu chce.
Máte nějakou podobnou zkušenost? Něbo někdo z Vašich známých, blízkých?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • taky vykládám karty... a věřit se tomu dá, ale karty se neustále mění s rozhodnutím lidí, kteří mohou ovlivnit děj a život kolem tebe.. ovšem jsou věci, které ovlivnit nejdou... počkej a uvidíš... jednou na to zapomeneš, že ti někdo něco vyložil a pak to přijde:)

  • Souhlasím s Sailah.... mám svou oblíbenou kartářku a v podstatě vše vychází. Jen když člověk moc tlačí na pilu, spíše se to časově odsouvá. Nejlepší je na to zkusit zapomenout :)

  • petulinkaa139.2.2013 10:33

    já nikdy nebyla,mam z toho respekt,ale u kamaradek funguji bezvadne,ted jedna nedavno,ji v lete rekla kartarka ze do konce roku otehotni,tak jsem si na ni 29.12. vzpomela že za dva dny je konec roku a ona nic a 30.12. mi rano volala,ze ma pozitivni test a je nyni v 10tt :-)

  • Můj názor je, že kartářka Ti řekne, to co chceš slyšet. Dobrá kartářka musí být geniální psycholog. Intuicí a zkušenostmi pozná po čem "dušička touží". Myslím, že z tohoto důvodu se mohly ty dvě kartářky shodnout.
    Jinak k té věštbě, poznat chlapa se dá i v ženském kolektivu. Pravděpodobně kartářky přesně neuvedly datum, kdy se to má stát, takže na to "splnění" má neomezeně dlouhou dobu. Člověk je tvor plný fantazie, takže když se stane, že potkáš "toho pravého", tak najednou vidíš, že to je podle přesně podle "věštby". Navíc člověk poměrně rychle zapomíná a "vytěsní" to, v čem se ta kartářka spletla. Navíc dobrá kartářka nevěští nic přesně určitelného, ale jen obecné věci.

  • já jsem byla přesně před rokem u kartářky na výklad karet na rok 2012. tehdy mi řekla, že se budeme stěhovat... stěhování bych chtěla, toužím po něm... no její předpověď nevyšla, něco se splnilo, to hlavní ale ne a nevěřím tomu, že to ještě přijde.. ona mi tvrdila, že to vidí jasně, že určitě, že to nemusí být v tom roce 2012, ale do budoucna určitě... já už nevěřím...

    byla jsem u kartářky, kt. to dělá již dlouho, vystupuje i v televizi, to jen pro zajímavost..

  • No je možné, že některé kartářky poznají to co chcete slyšet a to vám řeknou. Jak jsem řekla já vykládám karty, ale převážně sama sobě. Ostatním jen když opravdu chtějí a prozradím něco co bych asi ani neměla, ale dělám to nerada z důvodu, že moje předpověď nemusí vyjít. Ale je to právě proto, že já vidí nebo spíš ty karty ukáží realitu která je právě v daném okamžiku. Ovšem nemohu už vidět jak se zachová někdo kdo má na dotyčného nějaký vliv a tím mu změní následující život. Proto vykládám sama sobě. A je pravda, že kolikrát vím co by dotyčný chtěl slyšet, ale pokud karty ukazují opak nelžu. Někdy některé věci fungují aniž by jsme jim věřili. Ale bohužel kartářství je takový byznys, že člověka s nadáním těžko najdete.

  • Věřit, či nikoliv....
    Mě také vyšly některé předpovědi,a na ostatní ještě čekám.
    Jak už jsem se tu někde zmínila,je to podle mě o šťastném výběru.
    Zvlášť proto,že se těch kartářek vyrojilo tolik... Asi je nutno poté,co nějakou kontaktuji,pozorně číst,jak se mnou komunikuje.
    Mám zkušenost se dvěma kartářkama.
    Obě jsem našla na inzerci seznam.cz - Bazar - výklad karet.
    A protože jsem dosti ostýchavec,využila jsem během jednoho roku dvě nabídky tarotového výkladu přes email.
    Moc jsem si od toho neslibovala,vzhledem ke všem těm televizním masážím,co se na nás valí.Ale zřejmě se email výklady celkem dosti ujaly,neboť můj výsledný dojem na tento způsob komunikace mezi kartářkou a klientem je, že se stoprocentně zaměří a věnuje jen tomu konkrétnímu člověku,a pracuje pouze s ním,a s jeho problémy.
    A po obdržení - u mě to byl jeden dvoustránkový a druhý třístránkový email výklad -
    s daným člověkem nadále komunikují, a jsou-li nějaké nejasnosti,chtějí mít zpětné vazby,nebo jakési odezvy na svou práci.
    Na těchto emailových výkladech mi příjde dosti důležité to,že když půjdu na výklad někde osobně,< nevím,jak to máte vy,holky >,ale já - z rozrušení a napětí,si stěží zapamatuju jen několik vět.Kdežto email si můžu stále pročítat,kontrolovat jak vše vychází,či nikoliv. Nechci nijak vychvalovat,každý máme jiné představy,ale tato moje zkušenost,s dvěma kartářkami Faith Mystery a TiffanyTalbot,byla pro mě naprosto orginální.A navíc,i ceny těch výkladů byly celkem lidové. Mě osobně tato forma vyhovovala, také proto,že ve mě tyhle kartářky vzbudily dojem,že jsem pro ně právě teď, tím nejdůležitějším středobodem,kterému je nutno věnovat celou svou mysl,a celý svůj čas. A i o tom by asi mělo být kartářské uměni.
    Takže je mozné najít ještě ty dobré a poctivé,jen,je to právě o tom štěstí.
    :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist