Vydrží první láska?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41663 1.8.2011 10:13

Já vím, že už se to tu probíralo asi hodněkrát, ale třeba odpoví někdo i někdo další s novým názorem:))) Myslíte, že může vydržet dá se říct první láska? Prostě první opravdový vztah?:)...což znamená věk (aspon jednoho z páru:D) tak 15-18. Hodně slyším, že se to moc často nestává, tak by mě zajímal váš názor.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to o lidech :) Většině to nevydrží, protože si připadají mladí a chtějí toho co nejvíc poznat a vyzkoušet. :)

  • Proč by to nemohlo vydržet ? :-) s klukem jsem od 14 let a furt nám to klape :-) jsme spolu skoro 3 roky a ani jeden si nestěžujeme :-)

  • moji rodice , rodice meho pritele to zvladli v tomhle vekovem rozdilu presne , ja sem taky tak s pritelem a doufame ze nam to vydrzi , tak proc ne ? :) jde o to jak se lide potkaji :)

  • taky si myslím že nikde není psáno že to vydržet nemusí ale drtivá většina se prostě rozchází.Každý chce v životě vyzkoušet všechno :-) a ten červík co když je někde něco ještě lepší než mám teď tam prostě je a po několika letech každý vztah zevšední.Nikdy nemá nikdo záruku na toho druhého.Asi bych to ted neřešila,užívejte každého dne a ono se časem ukáže co z toho bude a nebo nebude.V dnešní době kdy se rozvádí každé druhé manželství,je to dá se říci rarita aby vydržela ta první láska.Toť můj názor ale přeji at to vyjde :-)

  • petulinkaa131.8.2011 11:16

    Vždy je to na tech dvouch dotyčných,žádny zpusoby,vychytávky atd. neexistují.Každopadne tohle bývalo za generacich nasich babicek a jeste i rodicu,ale už tam se to zaclo lámat...ale jak rikam,samozřejme spolu muzou vydrzet,pro me tedy nepředstavitelné :-)

  • Kolegyně z práce je vdaná za svého manžela 20 let. Jsou stejně staří, chodili spolu od 17. On byl jejím prvním klukem, ona jeho první dívkou. Mají dvě krásné děti a nádherný vztah. Pro mě osobně jsou i takovým vzorem, jak by mělo manželství vypadat a jaká by měla být výchova dětí. Dvě mé kamarádky jsou vdané za své první sexuální partnery. Obě v současné době očekávají narození druhého dítěte. Takže dle mého názoru ano, první láska může vydržet určitě na celý život :o)

  • Ahojky, tak já se zamilovala v 15ti a jsme spolu dodnes. V lednu to bude 10 let a už se snažíme o miminko - můžu říct,že to byla láska na první pohled :)

  • ahoj, se svým partnerem jsem od 16-ti, už je to víc než 11 let. Neříkám, že to vždy bylo snadné, ale to ti nezaručí ani další pokus :)

  • Záleží na konkrétních lidech i na jejich situaci. Může to vydržet, stejně tak jako nemusí. Moc časté to asi není.
    Nám to vydrželo. A on byl můj první a i poslední vážná známost. :-) Mě bylo 14-15, přítelovi 16-17. Vzali jsme se až po 13letech chození, teď máme 3 roky po svatbě a je nám 31 a 33 let. A je to mnohem mnohem lepší než na začátku!

  • Byl květen, když jsme se poznali, mi bylo 14 (v září 15), jemu 19...teď mi bude 18, jemu je 23 a pořád jsme spolu ;) a doufám, že to tak bude i nadále :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist