Vyberanie znamienok - prosím rady

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42043 9.4.2019 20:18

Ahojte ženy, o týždeň mi majú vyberať znamienka a tak si už lámem hlavu, ako to zvládnem. Znamienka sú dosť veľké, v oblasti bikín (2 na tej istej strane). Rozmýšľam nad praktickými problémami: ako sa osprchovať bez pomoci? Ako zvládnuť ms? Čo si budem môcť obliecť - aby som mohla ísť aj do práce? Nejaká pomoc z lekárne aby som to mohla ošetriť, prelepiť? Iné praktické rady? Vďaka!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka29.4.2019 20:29

    Jak myslíš osprchovat bez pomoci? To v pohodě zvládneš. Oni ti to zalepí, na doma si můžeš koupit krytí a přelepit, když to namočíš. Ms máš zrovna dostat? Podle mě žádný problém, ale kdybych si mohla vybrat, zvolím si termín zákroku tak, abych ms dostala tak 10 dní potom. Za sedm dní ti vytáhnou stehy a funguješ normálně jako dřív.
    V práci to bude asi horší, pokud musíš chodit. V sedě podle mě problém nebude.
    A spodní prádlo bych zvolila buď kalhotky s nohavičkou, nebo nějaké, které se moc nezařezává do třísel. První dny je to stejně zalepené, tak je to jedno.

  • terryk9.4.2019 21:35

    Mně před měsícem a něco vyrezavali znaménko z hýždě. Takže čerstvá zkušenost. Nejhorší na celém procesu byl opich mesocainem, to celkem nepříjemně bolelo, o zbytku nevím. Vše proběhlo ve středu ráno. Dostala jsem na to náplast a instrukci, že se do prevazu, který proběhl v pátek, nemám koupat. Já teda bez sprchy nevydržím, takže jsem se koupala, ale tak, aby se mi na dané partie nedostala voda.

    Bolelo to asi jako odrenina nebo řezná rána. Nedalo se na tom úplně pohodlně sedět nebo se po tom klouzat a trit to. Ms bych řešila normálně umytim v podrepu nebo vestoje sprchou. Pokud je znaménko někde okolo, pak zinkou. Po prevazu už se můžeš normálně sprchovat, akorat si odpustit vanu, bazén a do vyndání stehů za cca 10-14 dnů i sport.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist