Výběr nového telefonu sony ericsson

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32136 1.9.2011 19:52

Ahoj holky mam takovou otazečku chci si koupit nový telefon ale rozhoduji se mezi sony ericssonem xperia x8 a txt pro a nevim jakej si vybrat dekuji za vas nazor

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • nešla bych ani do jednoho asi, a když už dotykový tak nějaký samsung, nebo htc

  • Mám Sony Ericsson Xperii a už nikdy více. Vždycky jsem používala Ericssony a nedala na ně dopustit. Jenže Xperia je úplně na prd. Hloupější telefon jsem neviděla (snad kromě Nokie). Neumí to prakticky vůbec nic. Není to ani schopno rozlišit stejné telefonní číslo pokud není uložené v mezinárodním formátu, nedají se s ním posílat data tak jednodušše jako to uměly telefony řady SE už před 6 lety, nestíhá paměť (takže se seká YouTube i hry typu Angry Birds). Chtěla jsem ho původně hlavně kvůli hudbě, ale musíš si na to stáhnout spešl aplikaci MediaGo a se samotnou písničkou se nedá v telefonu vůbec pracovat. DOkonce se song ani fotka poslat přes Bluetooth (tak jako to uměli staré SE).
    Už bych to toho znova nešla. Koupila bych si htc.

  • neporadím,, ale řeším stejný problém, takže díky za tuto otázečku:)

  • Verousek891.9.2011 23:23

    Já bych ti radila, nechoď ani do jednoho, nejsou to moc kvalitní telefony a téměř nic neumí. Ale pokud jsi omezená finančně, tak je těžké vybírat. Jinak jsem slyšela, že problém těchto telefonů je Android, což je operační systém. Docela si lidé stěžují na nízkou verzi. Já třeba mám dotykový samsung a jsem zklamaná, takže samsung bych ti osobně nedoporučovala (jinak teda nechci říct, že samsung je špatný - to určitě ne, jen já mám špatnou zkušenost). HTC je skvělý pro svoji širokou škálu funkcí. Nokia nabízí oblíbené Ovi Suite. Pokud ale chceš Sony Ericsson, zkus mrknout na Xperia Neo, ale bohužel je finančně trochu jinde, nevím kolik chceš/můžeš investovat. Ale ten, kdo si koupí levnější telefon, musí počítat s tím, že za tu cenu nebude nijak extra. To tak bohužel je.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist