Vyber matrace do postele

Otázku položila: Anonymní uživatelka #368697 6.6.2021 9:10

Hezky den vsem. Jsme uz lehce zoufaly. 🤦‍♀️ Mely jsme obycejne mekke matrace z Jysku, rychle jsme museli koupit postel a matrace a zrovna nezbyly penize na poradnou a kvalitni matraci. Po roce se totalne prolezeli. Dobra, nejaky penize se zse nasetrily a koupily se podle nas poradne matrace. A ejhle po dvou letech je v nich zase dulek. Pravidelne je otacim kazdy mesic pri prevlekani povleceni a stejne se prolezeli. Mame 70 kg a 90 kg. Kde koupit opravdu kvalitni matrace. Na co si dat pozor? Dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Máme teď nově matrace dřevočal a jsou super. Vybrali jsme si teda nejtvrdší možné a nemůžeme si to vynachválit. Nejsou drahé a i naši rodiče s nimi jsou leta spokojení.

  • macicekkajik6.6.2021 9:53

    Rozhodně nekupuj matrace z pěny. S nimi mám naprosto špatnou zkušenost. Manželovi jsem koupila taštičkovou matraci a je naprosto spokojený. Má ji asi 2 roky a je jak nová a to váží přes 100 kg. Už nevím z jakého serveru jsem jí kupovala a ani nebyla bůhví jak drahá. Stála myslím 3600,- i s dopravou.

  • Francy6.6.2021 13:48

    My máme na dvou různých postelích matrace z Ikei, konkrétně Mordegal. A absolutně si nemůžu stěžovat, máme tu nejtvrdší možnou a je super. První máme už 8 let a žádné výrazné změny nepozoruji. Druhou máme teď 2 roky a je stále jako nová.

  • My sme veľmi spokojní s Materasso... Konkrétne latexové s kokosovou doskou... Mame ich 7 rokov a sú ako nové, nedáme na nich dopustiť. Boli drahšie, ale neľutujem.

  • Ahoj, vážíme zhruba stejně jako vy a osvědčily se nám matrace ze studené pěny, které jsem objednala tady https://www.matracky.cz/ . Máme je od Vánoc a za ten třičtvrtě rok nejsou vůbec proleželé a spí se na nich fakt dobře. Manžel je náročný, protože ho bolí záda a jen tak se někde nevyspí a na těchto matracích se mu leží dobře.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist