Výběr matrace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #80442 12.10.2013 18:53

Ahoj :-) Pořizuji si novou postel a chtěla bych, po mnoha letech spánku na nekvalitní rozkládací posteli, dopřát své páteři pořádnou matraci. Máte nějaké tipy, s kterou konkrétní matrací jste spokojené, nebo alespoň značkou, popřípadě, který materiál je příjemný, pohodlný a šetří páteř? Uvítám jakékoliv tipy, i rady, na co si při výběru dát pozor, aby matrace opravdu vydržela a byla kvalitní ;-) Děkuji :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, ja jsem si ted pořizovala matraci VERONA, měli ji přede mnou rodiče a jsou s ní moc spokojeni, spí se na ní výborně a má i paměťovou pěnu,je zdravotní, z jedné strany měkčí, z druhé tvrdší, jedna stála 4000kč.

  • ono hodně záleží jestli i zvyklá na tvrdší spaní nebo spíš měkčí. na druhou stranu - po nějakých 2 týdnech si zvykneš na jiné. pro dceru sem kupovala před půl rokem matraci s kokosovou vrstvou uvnitř, 7mi zonová, z jedné strany spíše tvrdší, z druhé víc směrem ke střední, měli ji v akci v Jysku za nějakých 1850 Kč. rodiče si kupovali s latexovou vrstvou a jsou s nima taky spokojení. nejlepší je matraci si vyzkoušet v obchodě než ji kupovat naslepo. každý máme na matraci jiné nároky a potřebujeme něco jiného na spaní. doporučila bych o fous tvrdší, než se ti bude zdát v obchodě akorát ;-) je dobré myslet i na kvalitní rošt pod matraci, protože i ten dělá pohodlné spaní ;-)

  • My jsme kupovali matraci před třemi týdny. Zajeli jsme do IKEI a vyzkoušeli, dokonce tam mají tabulku, podle váhy a nevím čeho ještě a tam ti přímo vyjde, které typy jsou pro Tebe vhodné. Já osobně mám Sultan Fonnes, a následně jsme vybírali sestře matraci v JYSKu a vybrali jsme PLUS F80.
    Ale podle mě jde o to si to fakt osahat, lehnou si na to, vyzkoušet. My jsme vybírali z levnějších matrací, kvůli financím, možná jsou lepší dražší, těžko říct, ale musím říct, že mi ta má vyhovuje a nejsem rozlámaná.

  • Určtitě bych nekupovala matraci takhle naslepo, nejlepší je zajít do obchodu a vyzkoušet je. Jestli si chceš udělat představu dopředu, jaká by ti mohla vyhovovat, zkus internetového pomocníka na www.drsleep.cz. Po zadání několika parametrů ti vyjede seznam konkrétních modelů.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 609 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist