Vybavení do školy

Otázku položila: kajarosicka 12.3. 16:25

Zdravím všechny, poradíte co byste po zkušenostech s dětmi v první třídě koupili znovu, doporučili nebo bez čeho jste se neobešli/děti ve škole, apod? Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kvitek.bily13.3. 10:25

    Zdravím, my jsme se naprosto obešli bez alba na čísla a písmenka. Měli jsme koupenou akorát aktovku s vybavením - pytlík na přezůvky, pláštěnka na aktovku a penál (prázdný). K ostatnímu jsme dostali instrukce na začátku školního roku, schůzka byla hned v prvním týdnu školy. Na začátku školního roku od nás vybrali peníze na sešity a učebnice a další pomůcky. Dostali jsme seznam, co musí mít do výtvarky, TV apod. Taky tam byla tvrdá podložka, mazací tabulka a fix. Ale pořizovali jsme až po třídní schůzce. Každá učitelka totiž vyžaduje něco jiného.

  • Nám stačila pouze aktovka , vybavené pouzdro, obaly na knihy a sešity .Jinak sešity a knihy vše dostávali ve škole i do výtvarky vše dostali a mají ve škole.
    Pak jenom pytlík na přezůvky, a pytlík s oblečením na tělocvik.

  • adynka8821.3. 12:47

    Za sebe můžu doporučit fixu na oblečení na štítky, protože ten náš přišel minule s cizí mikinou, tepláky už taky nemůžeme dohledat, přitom si dávají vše do pytlíku po tělocviku. Náhradní oblečení, jak chodí ven denně, tak se už párkrát stalo, že byl ve škole v mokrých kalhotech. Dobrou krabičku na svačinu, vyplatí se připlatit, pak se nekupuje každý měsíc nová, že se rozbije. Kvalitné aktovka a lahev na pití, oboje máme z baaglu. https://baagl.cz/products/tritanova-lahev-na-piti-batman-red, jediná co jsme vyzkoušeli a neteče.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist