Vrátit se ke klukovi nebo ne?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45055 25.11.2011 19:55

Holky, co si o tom myslíte? Chodila jsem s klukem přes rok, ale nakonec jsme se rozešli. Teda on se rozešel se mnou. Já jsem to dlouho nemohla rozdýchat a když už jsem se s tím smířila, tak za mnou přišel, jestli bych mu nedala ještě šanci. Tak jsem přikývla, ale nevím, jestli mu mám věřit. Pořád mi píše, jak mě miluje a že mě nechce nikdy ztratit a i to, že si něco udělá. A taky mě přemlouvala jeho teta, abych mu nedala konec. Ale já fakt nevím, jestli to myslí vážně nebo to na mě hraje. Prostě mu už úplně nevěřím. Poraďt, prosím. Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ráda bych pomohla, ale nevím jak.... naprosto souhlasím s "heslem" mého přítele... "do jednou ukončeného pekla se už nikdy nevrátím"

  • Nikdy už to nebude takový jako předtím.... Když to řikali mně, nevěřila jsem, a pak poznala, že měli pravdu.

  • Souhlasím s holkama, když se jednou nit přetrhne, dá se zauzlit, ale uzlík tam pořád bude. Nebo do stejné řeky znova nevstoupíš :)
    Ono Ti nejde poradit, my ho neznáme.

  • Nejhorší co ti může říct, tak je to, že si něco udělá...To svědčí o velké nevyzrálosti a od takových pryč!!!

  • A mohu se zeptat, proč se s tebou rozešel? Myslím, že důvod hraje tu největší roli. A že bez něho ti žádná z nás nemůže dost dobře poradit.

    Já jsem chodila s jedním klukem v 15, jemu bylo 17, opustila jsem ho, protože mě podvedl. Za 2 roky vyzrál a přišel mě poprosit, jestli bych mu ještě nedala šanci, že hledal tu pravou, ale byl slepej a neviděl, že ji má doma (jsme z jedné vsi). Teď spolu budeme 3 roky a jsem ráda, protože ho miluji, nikdy jsem nepřestala, ani po tom, co udělal, a ještě jsem nepoznala nikoho, s kým bych tak šťastná. Ano, problémy jsou, ale ty jsou v každém vztahu. U nás je příčina povaha - já jsem voda a on oheň. A to doslova. Ale i to mám svým způsobem ráda.

    Jen mě zaráží to, že si něco udělá.. To myslí jako v tom případě, že bys ho teď opustila? To není moc dobré...

  • Po tom, co jsem to tady cetla mi prijde, ze na to des moc rozumem. Bud ho mas rada natolik, ze ses ochotna "ignorovat sve okoli" a je ti jedno kdo si co mysli.. Nebo ho zas tak moc rada nemas a jen, jak jsi psala, mu nechces ublizit. V tom prvnim pripade bych nic neresila a jestli spolu oba chcete byt, tak spolu budete a ono se to casem "samo" vyresi. V tom druhym pripade.... jako jestli ty nejses stastna a ses s nim proto, ze mu nechces ublizit, tak mu prave naopak ublizujes dvakrat tolik. V tom pripade bych od toho dala ruce pryc. Nekdy je potreba zapomenout a posunout se dal.

  • A myslíte si, že si nic neudělá???

  • Kvůli toho ze jsem se začala chovat jinak prý... A urážela jsem se moc... A taky mě podvedl, ale já už mu moc nevěřim... A ano kdybych ho opustila, tak si pry něco udělá... A co není moc dobré? :( Já jsem ho totiž milovala pořád... Ale jak mi hnusně psal, tak už jsem ztrácela city k němu, a on mi po 3 měsících ze dne na den, napíše ze mě chce zpatky... :(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist