Vrácení peněz za zakoupený pobyt na hyperslevy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #388639 22.12.2018 18:05

Zdravím,
dnes jsem rodičům koupila k Vánocům voucher na pobyt v lázních na portálu hyperslevy.cz, bohužel jsem po zaplacení našla celkem dost negativní recenze na hotel, kam by měli jet. Na portálu hyperslev píší, že je možné do 14 dní odstoupit od smlouvy, samozřejmě pokud nebyl voucher ještě využit a měla bych mít i nárok na vrácení peněz. Ovšem problém je ten, že na zákaznické lince až do 2.1. nikdo není.
Obracím se na vás s otázkou, zda někdo máte zkušenosti s vrácením peněz přes hyperslevy? A také mě zajímá i váš názor - našla jsem lepší a tentokrát i lépe hodnocený vinařský pobyt, ovšem nevím, zda jít do jeho koupě,kdyby mi náhodou po novém roce hyperslevy nevrátili peníze a já tak nepřišla cca o 7 000 za oba vouchry nebo zda počkat do nového roku a nějakým způsobem rodičům vysvětlit to, že dárek dostanou později.
Předem děkuji moc za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rovnou jim napis email na infolinku (nejakej tam mit musi), ze odstupujes od smlouvy zakoupeneho voucheru cislo bla bla bla ve lhute 14 dni od zakoupeni (datum zakoupeni a datum odstupu). Budes mit aspon dolozeno, ze chces od smlouvy odstoupit "v terminu"... ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist