Vrácení obuvi Deichmann

Otázku položila: Anonymní uživatelka #439047 13.7.2021 7:05

Ahojte,
mela bych dotaz ohledně vrácení bot v Deichmannu. Boty jsem na sobě měla pouze chvíli, ale zjistila jsem, ze mi jsou úzké, proto bych je chtěla vrátit.
Myslíte, že mi to uznají a vrátí peníze?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nesmí byt viditelné ochozené/osoupane, viditelne použité nebo poškozené. Pak ti bud nabídnou jiné nebo vrátí peníze.

  • Tak asi prvně záleží, jestli jsou boty objednané přes internet, nebo koupené v obchodě. Pokud přes internet, tak je můžeš vrátit bez udání důvodů, asi i bez cedulek, ale nesmí na nich být vidět opotřebení a známky nošení, pak by ti asi nemuseli vyplatit celou částku. Pokud jsou kupované na prodejně, tak záleží na tom, jak mají nastavená pravidla. Nejsou povinni přijmout zpět zboží zakoupené v kamenné prodejně. Některé obchody to do určitého počtu dní od koupě umožňují jako bonus pro zákazníky, ale leckdy si to něčím podmiňují, třeba originálním obalem, právě třeba nechybějícími visačkami atd.
    Něco jiného je pak reklamace obuvi, ale to není tvůj případ, to, že jsou ti úzké není důvod k reklamaci.

  • Dobrý den, pokud jsou koupené přes internet, tak klasicky do 14 dní. Pokud nakupuji v kamenné prodejně, tak se zkusím domluvit, že co by kdyby. Nicméně v tomhle případě nevím, jestli to vyjde. My objednáváme hodně v tomhle eshopu: https://www.kkboty.cz/detske-snehule/ mají tam třeba super dětské sněhule, škoda, že je zima až tak daleko. :// Zkusila bych tam zavolat, vysvětlit jim situaci a uvidíš, co bude. Ale Deichmann mi v tomhle nikdy moc nevyšel vstříc.

  • zoink9.8.2022 12:14

    Ahoj, tak zrovna v tomto obchodě jsem nikdy s vrácením problém neměla, kolikrát se mi stalo, že jsem koupila boty v rychlosti a až jsem si je doma (samozřejmě s ponožkou) zkusila, zjistila jsem, že mi prostě nejsou, vrátila jsem a prodavačka mi nabídla vrácení peněz, nebo náhrada za jiné zboží. Je jasné, že boty nesmí vykazovat známky nošení, to asi neuznají. Já jsem na boty trochu maniak, už jsem musela pořídit botník se 3 policemi https://www.finecase.cz/botniky/botnik-3-kovove-policky-industrialni-100-x-72-x-30-cm/ a ty mi taktak stačí na sezónní obuv.

  • Pokud na nich nejsou cedulky tak ne

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist