Vracející se zánět močáku:*'(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 1.8.2011 19:33

Milé womenky,potřebuji Vaše rady a zkušenosti. Bohužel od včera mám časté nucení na toaletu,ale nebolí mě to,nepálí,nebolí mě ani záda. Během posledních 4 měsíců jsem měla 3 krát zánět močáku,který se mi pořád vrací a já jsem z toho už docela zoufalá:( dneska jsem lítala na záchod každou hodinu,ale nic mě nebolí,jen mám trochu návaly. Vím,že mě asi poženete k MUDR.,ale koupila jsem si urologický čaj,tak chci zkusit,jestli to nepročistím sama čajem,jelikož moje doktorka je super,vždycky mi pomůže,ale vše léčí antibiotiky,což se mi moc nechce,už kvůly tomu,že jsem od února měla 3:( Nemáte nějaké ověřené rady a tipy??? Myslím,že to zatím uplnej zánět není,že jsme jen nastydla malinko. Děkuji Vám:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Daisy19801.8.2011 19:47

    Ahoj nechci tě strašit, ale zrovna před pár dny jsem tu dávala dotaz na téma Ureaplasma - to jsou nějaký mrchy, který se drží v močových cestách a mohou vyvolávat právě tyto záněty močových cest......Já se přiznám, že o těchto mrchách jsem neměla nejmenší tušení a narazila na ně v jedný diskuzi, ale co jsem k tomu přečetla na netu informací, tak jsem byla sama překvapená....takže by možná nebylo špatné si zajít udělat test na ureaplasmu... (dělají to na kožním, možná i na gyndě a urologii)
    A co poradit na močák? Hodně pít tekutiny (osvědčil se mi čaj z nati zlatobýlu), nosit bavlněný prádlo, zobkat brusinky a nechat si napsat při opakované recidivě imunoterapii UROVAXOM - je to zhruba na 3 měsíce a hodně to zabírá - já jsem dřív na močové cesty trpěla (měla jsem navíc zúženou močovou trubici, takže opakované bolestivé záněty dobře znám) a od přeléčení touto imunoterapiií a rozšířením močové trubice mám svatý klid......:)
    Přeji hodně štěstí ať se těch problémů rychle zbavíš...

  • Já jsem měla před 7 lety skoro v kuse zánět MM, nejdřív Biseptol a pak pořád ATB, když jsem je vysadila za týden byl zánět znovu. Obvoďačka mě poslala i na gyndu jestli to nemám gyn. původy, nic, oak jsem šla na urologii a nasadili mi taky UROVAXOM na 100 dní a od té doby klid, říkali, že kdyby se to zase vrátilo, tak mi udělají z kultivace vakcínu mně na míru.
    Jinak jsem brala valosun kapky, urinal akut, brusinky, ale pak se stejně zánět provalil, trochu mi pomohly na zklidnění zázvorové obklady na podbřišek. Ale léčba to nebyla...

  • Ahojky, na nastydnutý močák je také dobré držet se v teple. Hlavně ledviny držet v teple a teplý ponožky, aby jsi neměla studené nohy, mě to hodně pomohlo. Já si taky koupila brusinky v prášku od Swissu Na zánět to zatím nevypadá takže si třeba jen nastydla. Doufám, že to bude brzo v pořádku :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist