Vpáčené bradavky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #109656 20.5.2013 13:55

Ahoj, máte někdo vpáčené bradavky? je mi 16 a mám je od narození, strašně mě to trápí, byla bych kvůli tomu schopna probrečet den... Nevím, co mám dělat, koukala jsem na plastickou operaci, ale je drahá a nevím, jak bych to vysvětlila rodičům a hlavně je to špatné, že se můžou přerušit mlékovody, takže bych už nemohla kojit :( Poradíte mi prosím někdo? mám přítele, ten mi říká, že mám krásný prsa, ale podle mě o tom ani pořádně neví, přestože spolu spíme..) Je to prostě jenom můj osobní pocit, cítím se strašně....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jéjej, to je ale zbytečné trápení. Vpáčené bradavky nevadí, na funkci ani kráse to neubírá, navíc se to časem může změnit samo... Mně trochu povyskočily kolem 16. roku, když jsem přibrala a narostla mi velká prsa. Měj se ráda taková, jaká jsi. Tvému příteli to nevadí a jiným mužům ve tvém životě také nebude, neboj.

  • Také mi toto přijde jako zbytečné trápení. Tvůj přítel Tě má/ bude mít rád takovou jaká jsi... a když mu to bude vadit, tak za to nestojí!

  • Taky je mám vpáčené a abych pravdu řekla, než jsem chtěla začít kojit, tak mě ani nenapadlo, že bych se tím měla nějak znepokojovat nebo se kvůli tomu trápit. Žádný z partnerů se o tom taky nikdy nezmínil, že by s tím měl nějaký problém. Tak se tím netrap, seš mladá, tvoje tělo se ještě vyvíjí, je možný se ti prsa změní. Jinak existují i různý formovače, ale nevím, jestli na to nejseš moc mladá. Radši počkej, jestli se to nesrovná ještě samo...

  • Souhlasím s ostatními. Jinak mně je 28, takže se to už asi samo nespraví, ale když jsem se před přítelem styděla ukázat prsa, on se zachoval úžasně. Řekl, že mým bradavkám trochu pomůže ven pusou, bylo to příjemné a vůbec nám nevadilo, že bradavky za chvíli zase klesly zpátky. Stále mě ujišťuje, že mám krásná prsa, a já už si to taky začínám myslet. :-) (Upřímně, nevidím nic pěkného, když ženě přes tričko trčí dopředu dva špunty.)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist