Vpáčené bradavky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #109277 31.3.2013 16:27

Ahoj, chtěla bych se zeptat žen ,co mají anebo měly "vpáčené bradavky". Hlavně bych se chtěla zeptat jestli to nějak vadí a jestli nebudu muset jít na korekci ... a popřípadě bych se ještě chtěla zeptat co na vaše bradavky říkali vaši partneři,jestli jim to nějak nevadilo :( . Děkuju moc :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, ja mám vpáčenú jednu bradavku, druhá je normálna. Esteticky som to nikdy neriešila, priateľovi to nevadí. Skôr neviem, ako to bude, ked budem kojiť. To sa asi pôjdem poradiť s lekárom, Ale isto žiadne korekcie.

  • Já mám mírně vpáčené obě. Nikdy mě nenapadlo, že by se to partnerovi mohlo nelíbit, žádný si nestěžoval :-D. Měla jsem s tím jen problémy v začátcích kojení, takže jsem nejdřív kojila přes kloboučky. Až bylo mimčo větší a silnější, tak už si i ty vpáčené bradavky dokázalo vytáhnout samo. Už tak rok nekojím a bradavky jsou stále mírně vpáčené, kojení to teda nespravilo. Před dalším porodem se chystám pořídit si tvarovače bradavek, abych mohla kojit rovnou bez kloboučků.

  • Mám vpáčené bradavky od dětství, ale nikdy jsem s tím neměla žádný zdravotní problém, ani příteli nevadí - když jsme spolu a on mi cumlá prsa, bradavky vylezou. Jemu se to líbí a já jsem spokojená. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist