Vodnatý průjem po detoxu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #279470 28.1.2016 17:33

Ahoj holky, vcera jsem dokončila 5 dni Neera detoxu. Jenže už mam dva dny průjem. Nebo spíš úplnou vodu. Škrundá mi v břiše ale bez nějakých bolesti. Jen škrundání a pak potřeba na záchod. Tam jen nepatrné množství úplně vodnateho průjmu. Do pul hodiny se mi chce znova. Nevíte co by to mohlo být ? Docela mi to znepřijemňuje život. Děkuju všem.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem měla takový průjem 4 dny a mudr mi řekla ať si koupím Smectu. Prášek rozmichas ve vode a vypijes. Pomohl. Přijela jsem z Tuniska a chytlo mě to az doma:-)

  • sono228.1.2016 19:26

    Podľa mňa, tí nevyhovuje to, čím sa stravuješ. Neviem, či ti ten detox prospieva. Jedno čo som čítala, že nemá po jedle byť, počuť svoje čreva. Pracovať majú ticho, jasné, tvoj stav súvisí s tou hnačkou. Len aby si si nepokazila organizmus.

  • já mám dnes 5 den za sebou neera detoxu .mám ho na 7 dní...už mám 5 kilo dole a cítím se dobře..průjem jsem měla hned 2 den,jak se tělo čistí a detoxikuje....po dokončení detoxu bys měla 1 den jen pít štávy zeleninové,druhý den vývar i rýži,musíš to tělo a metabolismus pomalu nastartovat.....hlavně pij vodu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist