Vliv antibiotik na plod, kdy znovu začít se snažením?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42082 3.9.2012 12:48

Pěkný den všem, chci se zeptat, měla jsem angínu a jetě 3 dny budu brát silné antibiotika. Navíte někdo na jak dlouho bychom měli přerušit naše snažení o dítě, aby nedošlo k nějakým následkům. Děkuji Renata:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nejsem doktor, ale řekla bych, že pokud je tělo v nějakém špatném stavu (vliv antibiotik, nemoci...) - tak se otěhotnět stejně nepodaří. Takže bych se nějakou dobu "nesnažila" a nechala to na náhodě. Nemyslím, že kamarádka anonymky60016 má postižené dítě jen díky tomu, že se snažïla v době, kdy v těle měla ještě antibiotika. Je to prostě špatná náhoda. Až půjdeš na kontrolu po nemoci, tak se zeptej doktora.

  • Počkala bych měsíc a možná pro jistotu si i zašla na krev k dr. kamarádka to bohůžel neudělala a mimi má teďka následky.. :-(

  • Zkus nějakou přírodní očistnou kůru... Já po antibiotikách na podezření na boreliozu užívala ostropestřec, ten pročišťuje játra. Nebo bezva je tibetská kefírová houba, která prý pročistí při pravidelném užívání celý organismus. Já z ní kefír užívám jen tak, ale kamarádka si to hrozně chválila právě po antibiotikách. Nebo určitě jsou i jiné možnosti, jak si přirozenou cestou můžeš pročistit organismus. Ale třeba u toho ostropestřece je třeba dát bacha na dávkování.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist